Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Ο Βενιζέλος εγκατέλειψε το ΚΙΝΑΛ και αυτό διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ

Φώφη Γεννηματά: Ο Βενιζέλος εγκατέλειψε το ΚΙΝΑΛ και αυτό διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ
Η Φώφη Γεννηματά πέρασε στην αντεπίθεση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η Φώφη Γεννηματά προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέλεξε να δώσει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας στον Γιώργο Καμίνη και όχι στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το κόμμα. Μάλιστα, το έκανε αφήνοντας πολλές αιχμές.

Από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά, αφού εκτέλεσε το εκλογικό της καθήκον μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Στις δηλώσεις της αποκάλυψε πως πρότεινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο να μπει σε κάποια άλλη θέση στο επικρατείας ή να μπει σε όποια περιφέρεια θέλει με σταυρό. Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι με τις πράξεις του βοηθάει το ΣΥΡΙΖΑ να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί.

Αναλυτικά όσα είπε η Φώφη Γεννηματά

“Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου να εγκαταλείψει στην κρίσιμη αναμέτρηση για το Κίνημα και τη χώρα, δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για την απόφαση Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από το κίνημα αμέσως μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Οι απόντες από αυτή τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα οι πολίτες θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, είπε βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα και πρόσθεσε πως «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το στόχο υπηρετώ με την επιλογή Καμίνη.

“Ανοίγουμε τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους”, δήλωσε, αναφέροντας πως «”ώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ” και να αποτελέσουμε ανάχωμα στις πολιτικές της Δεξιάς. Τέλος η κυρία Γεννηματά δήλωσε πως πρότεινε στον κύριο Βενιζέλο να είναι υποψήφιος «σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments