Πολιτική

Γιώργος Καμίνης: «Δεν χαρακτηρίζω τον Βενιζέλο βαρίδι»

Γιώργος Καμίνης: «Δεν χαρακτηρίζω τον Βενιζέλο βαρίδι»
"Δεν αισθάνομαι πέτρα του σκανδάλου" σχολίασε ο Γιώργος Καμίνης.

“Δεν αισθάνομαι πέτρα του σκανδάλου” σχολίασε ο Γιώργος Καμίνης στην “Ώρα της απόφασης” στο Open και την Έλλη Στάη, σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει τον ίδιο επικεφαλής στο Επικρατείας, προκαλώντας ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

“Η Ν.Δ. μπορεί να θέλει τις ψηφους μας, ο ΣΥΡΙΖΑ όμως θέλει τον χώρο μας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε”, ανέφερε ο κ. Καμίνης, ενώ σχετικά με την απόφαση της κ. Γεννηματά σχολίασε: Λιγότερο από 2 χρόνια πριν άνοιξε μια διαδικασία στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με 212.000 ανθρώπους. Σχεδόν το μισό από το εκλογικό μας σώμα. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ενα μεγάλο τμήμα αυτών ήρθε σε μια διαδικασία που προκλήθηκε από τη δικιά μου κατά βάση συμμετοχή. Θέλουμε να φέρουμε πίσω αυτούς τους ανθρώπους από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι δικοί μας ψηφοφόροι και προέρχονται από την Κεντροαριστερά.

Σχετικά με το χρονικό, ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε για την απόφαση της κ. Γεννηματά, το απόγευμα του Σαββάτου και εφόσον είχε προηγηθεί συζήτηση με τον κ. Βενιζέλο και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. Ερωτώμενος για τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Καμίνης επεσήμανε ότι “δεν θα μπορούσε να αποκαλέσει “βαρίδι” έναν πρώην πρόεδρο του κόμματος που ήταν επιτυχημένος, όμως υπογράμμισε ότι “είναι πολύ σύνθετα τα πράγματα για να συνδέσουμε ένα αποτέλεσμα από τη συμμετοχή ενός προσώπου, όσο σημαντικό κι αν είναι”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments