Πολιτισμός

Πρίγκιπας Κάρολος: Επισκέφθηκε τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ

Πρίγκιπας Κάρολος: Επισκέφθηκε τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ
Πρίγκιπας Κάρολος: "Άρωμα" από Μπάκιγχαμ στα στούντιο που γυρίζεται η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Οι φωτογραφίες με τον "007", Ντάνιελ Κρεγκ.

Πρίγκιπας Κάρολος: Παρουσία από το παλάτι στα Pinewood Studios, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Η 25η ταινία του “007” πήρε τη χάρη του Καρόλου, ο οποίος είδε το μέρος όπου εκτυλίσσονται οι περιπέτειες του πιο γνωστού πράκτορα του κόσμου, υπό τη συνοδεία του Ντάνιελ Κρεγκ. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας ανέλαβε καθήκοντα ξεναγού και έδειξε στον Πρίγκιπα Κάρολο τι συμβαίνει σε μια τυπική ημέρα γυρισμάτων μιας… υπερπαραγωγής.

Η επίσκεψη του Πρίγκιπα Κάρολου στα Pinewood Studios περιελάμβανε αρκετές συνομιλίες με όλο το καστ αλλά και τους τεχνικούς, όπως επίσης και παρακολούθηση των γυρισμάτων μιας σκηνής από τη νέα ταινία, η οποία θα βγει του χρόνου στους κινηματογράφους. Μάλιστα, ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ είχε την ευκαιρία να θαυμάσει και συλλογή αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της ταινίας.

Το επίσημο προφίλ των ανακτόρων στο instagram ανέφερε ότι: “Στον Πρίγκιπα παρουσιάστηκαν μερικά από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία από τον Ντάνιελ Κρεγκ”, με τον Κάρολο να δείχνει ιδιαίτερο θαυμασμό για την Aston Martin DB5, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος, o οποίος πρόσφατα έγινε παππούς είναι φιλόμουσος.  Το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Καρόλου για τον κινηματογράφο δεν είναι τυχαίο, καθώς επί 40 χρόνια είναι υποστηρικτής του Βρετανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (ΒFI).

Βγαίνει σε δημοπρασία το αμάξι που θαύμασε ο Κάρολος

Το αυτοκίνητο, Τζέιμς Μποντ, η αυθεντική Aston Martin DB5 βγαίνει στα μέσα Αυγούστου σε δημοπρασία. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από τα τέσσερα που πρωταγωνίστησαν στην ταινία του 1964 “Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου”, με αριθμό σασί DB5/2008/R. Η Aston Martin DB5 αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον στη δημοπρασία του οίκου RM Auctions, που θα διεξαχθεί στο Μοντερέυ της Καλιφόρνια στις 15 Αυγούστου.

Υπεύθυνη για την άψογη ανακατασκευή της Aston Martin DB5, που διήρκησε τέσσερα χρόνια, είναι η ελβετική εταιρεία Roos Engineering, που θεωρείται ως επίσημος συνεργάτης της βρετανικής φίρμας. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τα τελευταία πενήντα χρόνια είχε τρεις συνολικά διαφορετικούς ιδιοκτήτες, ενώ για πάνω από τρεις δεκαετίες αποτελούσε έκθεμα σε διάφορα μουσεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments