Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/7/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/7/19)
Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για όλες και όλους για σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουλίου.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/7/19). Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε συνδυασμό με τις ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη, θα έχετε πλήρη ενημέρωση για όσα πρόκειται να συμβούν.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Group Therapy για Κριούς: «Έχω δικαίωμα να αλλάξω απόψεις και στάση απέναντι σε όλους και όλα χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό!». Επαναλαμβάνεις ανά είκοσι λεπτά για όσο χρειάζεται ώσπου να αποτυπωθεί. Μετά το λες με θράσος σε όποιον/α συνάδελφο τραβάει ζόρια μαζί σου.

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις. Και όταν οι υποχρεώσεις πατάνε γκάζι οφείλεις να ακολουθείς είτε σʼ αρέσει, είτε όχι! Βιταμίνες πριν ξεκινήσεις τη μέρα να πάρεις

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το δίλημμα επανέρχεται και είναι πιο βασανιστικό από ποτέ: «Μήπως είμαι/θα ήμουν πράγματι καλύτερα μόνος/η μου;». Οι απαιτήσεις των σχέσεων σου δημιουργούν μέρες σαν τη σημερινή περισσότερη ένταση από αυτή που μπορείς να αντέξεις.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε άλλες εποχές, μια μέρα σαν την σημερινή θα αρκούσε ένα χαμόγελο παραπάνω από κάποιον/α που σε έλκυε για να λιώνεις ολημερίς και ολονυχτίς από έξαψη. Όμως όχι πια! Κι όσο κι αν σου λείπει ο ρομαντισμός, η προστασίας της καρδιάς σου είναι σημαντικότερη πλέον.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/7/19)

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, μερικές μέρες είναι αδύνατο νʼ αποκλείσεις την εισβολή αναμνήσεων μέσα στη ροή των συνηθισμένων σκέψεων. Μερικές απʼ αυτές μοιάζουν με εξωτικά πτηνά που σε βοηθούν να χαμογελάς αραιά και που μέσα στον εργασιακό πανζουρλισμό. Άλλες όμως μοιάζουν με αρπακτικά πουλιά που κατατρώνε τη διάθεση σου. Καλή τύχη στην προσπάθεια σου να συγκεντρωθείς!

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αφάνταστα δύσκολο σήμερα να εκτεθείς σε κόσμο, να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους/ες ή να επικοινωνείς με συνεργάτες χωρίς να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Τόσο απέχουν οι απόψεις σου από τις δικές τους!

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, the show must go on! Όσα και αν έχεις χάσει τελευταία, όσα και αν θεωρείς πως άδικα στερείσαι (χρήμα, συναισθήματα, ανθρώπους), το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτές τις μέρες είναι να συνεχίζεις με μόνη συντροφιά την ελπίδα σου. Ναι, αυτή που έλεγες πως ποτέ δε σε εγκατέλειπε!

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αφού όλη την ημέρα υπομένεις τα πάνδεινα για να απολαύσεις το βράδυ με τον/την σύντροφο σου ή για να βγεις μʼ εκείνον/η που θες να κατακτήσεις, δεν είναι κρίμα να τα ακυρώσεις όλα λίγο πριν το τέλος; Εσύ και η μοναξιά απόψε πρέπει να χωρίζεστε από έναν ωκεανό, τουλάχιστον…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/7/19)

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, μην πάρεις αμέσως φόρας και τα διαλύσεις όλα τώρα που Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου. Για την ώρα τρίξε τα δόντια σε μερικούς/ες συνεργάτες σου που επιμένουν να το παίζουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Σαν πολύ αέρα έδωσες…

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όσο περισσότερο βλέπεις γύρω σου φίλους/ες, συναδέλφους ή μέλη της οικογένειας σου να πέφτουν σε μια άμοιρη και άτολμη κατάσταση ύπαρξης εξαιτίας των προβλημάτων τους, τόσο περισσότερο τα παίρνεις στο κρανίο μαζί τους!

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το σώμα σου ήδη έχει αρχίσει να στέλνει τα πρώτα προειδοποιητικά σήματα πως πρέπει να προσέχεις, να ξεκουραστείς σωματικά και πνευματικά, να περάσεις λίγο χρόνο με τους/τις οικείους σου. Και εσύ τι κάνεις; Εργάζεσαι και εκνευρίζεσαι κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο…

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όχι Ιχθύ, φυσικά και δεν είναι κατακριτέο να έχεις ερωτική/ρομαντική διάθεση και να σε έχουν πιάσει οι τρυφερότητες σου. Όμως πόσες φορές πρέπει να την πατήσεις πριν μάθεις πως είναι αγώνας άγονος να προσπαθείς με την τρυφερότητα να αλλάξεις τον εγωισμό ενός ανθρώπου; Στο τέλος πάντα εσύ πληγώνεσαι, θυμάσαι;

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments