Lifestyle

Θέμης Αδαμαντίδης: Δήλωσε πως είχε οικονομικές διαφορές με ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου

Θέμης Αδαμαντίδης: Δήλωσε πως είχε οικονομικές διαφορές με ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου
Θέμης Αδαμαντίδης: Η χθεσινή επίθεση στον γνωστό τραγουδιστή φέρνει για ακόμα μια φορά στο φως τα όσα συμβαίνουν στη νυχτερινή Αθήνα. Τι κατήγγειλε ο Αδαμαντίδης.

Θέμης Αδαμαντίδης: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε χθες το απόγευμα ο γνωστός τραγουδιστής με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο λαϊκός τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες στη μήνυσή του φέρεται να ανέφερε ότι είχε οικονομικές διαφορές με ιδιοκτήτη γνωστού νυχτερινού κέντρου της λεωφόρου Συγγρού.

Στην ίδια κατάθεση, ο Αδαμαντίδης έκανε λόγο για για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας. Σύμφωνα με ορισμένα ρεπορτάζ, οι δράστες του είπαν να επιστρέψει χρήματα τα οποία χρωστάει, τη στιγμή που τον ξυλοκοπούσαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 7. Δυο άγνωστοι που φορούσαν βερμούδες και επέβαιναν σε μηχανή, τον πλησίασαν και φέρονται να του φώναξαν » Δώσε τα χρήματα που χρωστάς ρε π…!», τα οποία και φέρεται να έχει δανειστεί από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Στη συνέχεια του επιτέθηκαν άγρια με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Metropolitan, με μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες του έσπασαν τη μύτη. Ο Θέμης Αδαμαντίδης πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να αναφέρει το περιστατικό. Στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Ωστόσο, η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments