Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (12/7/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (12/7/19)
Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για όλες και όλους.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (12/7/19). Για να έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με όσα επιφυλάσσει η μέρα, διαβάστε και τις ημερήσιες προβλέψεις.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όσο πιο μόνος/η αισθάνεσαι στην ερωτική σου ζωή, τόσο περισσότερο βουνό θα σου φαίνονται και τα πιο απλά προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο. Όσο πιο ερωτευμένος/η όμως είσαι, τόσο περισσότερο αδιαφορείς για ό,τι συμβαίνει στη δουλειά σου σήμερα. Και τα δύο έχουν παγίδες, μην σε μπερδεύει το περιτύλιγμα…

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή να σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν από τη στιγμή που φτιάχνεις τον καφέ και κάθεσαι μπροστά στο PC για να ξεκινήσει η μέρα στο γραφείο. Αυθυποβολή άμεσα!

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια σύγκρουση μαίνεται μέσα σου όλη τη μέρα: από τη μια σε κυριεύει η επιθυμία να ακούσεις την καρδιά σου να βροντάει σαν τύμπανο φιλαρμονικής κι από την άλλη οι απαιτήσεις στην υλική σφαίρα της ζωής εκτοξεύονται στα ουράνια σαν διαστημικό λεωφορείο της NASA. Πάντως να ξέρεις πως το πρώτο αποκλείει το δεύτερο μόνο στο μυαλό σου…

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη όσο τίποτα να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου, να γεμίσεις με χαλαρωτική μουσική και φως κεριών τον προσωπικό σου χώρο και να γουργουρίσεις σαν ευτυχισμένος/η σπιτόγατος/α. Μην μείνεις στη σκέψη!

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είμαι βέβαιος πως αν κάθονταν μερικοί/ες συνάδελφοι και άκουγαν σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σου, θα πέταγε η ομάδα. Όμως σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που πρέπει να συμβιβαστείς με τον εγωισμό και το πείσμα τους (και φυσικά με όλα τα προβλήματα που αυτά σου προξενούν).

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ίσως έρθεις ξανά αντιμέτωπος/η σήμερα με την ηλεκτρισμένη απομόνωση του/της συντρόφου σου (ελπίζω να μην έχει εξαντληθεί η υπομονή σου ακόμη). Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες, η νηνεμία συνεχίζεται αλλά η καταιγίδα δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Συναισθηματικό μούδιασμα μεγατόνων, ε;

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αρχή της μέρας σου μοιάζει λες και κάποιος έσβησε τα χρώματα και όλα μοιάζουν μουντά και γκρίζα στο κόσμο. Η συνέχεια όμως σου επιφυλάσσει πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις – συναντιέσαι με φίλους/ες, διαβάζεις/μαθαίνεις ευχάριστα νέα, βουτάς στα σεντόνια με παρέα και περνάς από το καλησπέρα στο καλημέρα της επόμενης.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η εργασιακή καθημερινότητα βελτιώνεται, οι σχέσεις στο γραφείο αναθερμαίνονται, η προοπτική για δραστηριότητες/εξόδους μέσα στην εβδομάδα υπάρχει… Όμως κάτι λείπει ρε γαμώτο! Και δεν είναι τόσο η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις (εύκολο), είναι ότι δεν βρίσκεται κάποιος/α εκεί έξω που νʼ αξίζει τον κόπο. Α ναι ξέχασα, μπορεί να είσαι και στην κατηγορία που έχεις βρει τον/την αξιόλογο/η και δεν είναι διαθέσιμος/η. Κουράγιο.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν σήμερα νιώσεις αφόρητα κουρασμένος/η από τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου να το θεωρήσεις απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα ήσουν και θα είσαι εκείνος/η που θα αναζητούν όταν τα πράγματα σκουραίνουν γιʼ αυτούς/ες. Όμως χρειάζεται να κάνεις και κάτι παραπάνω σήμερα: να τους/τις εκφράσεις αυτή την δυσφορία άμεσα! Μην παγιδεύσεις για ακόμη μια φορά τα νεύρα σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν αισθάνεσαι πως σε έχουν καταβάλλει οι υπερβολικές υποχρεώσεις, τα εξαντλητικά ωράρια και η αφόρητη πίεση στη δουλειά, σκέψου το εξής πριν τα παρατήσεις: ποιος/α έδειχνε από τη πρώτη στιγμή πως μπορούν να τον/την φορτώνουν χωρίς να διαμαρτύρεται;

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και γενικά φοβάσαι πολύ να πιστέψεις στη θετική έκβαση των αποφάσεων σου (ΟΚ, και η ζωή δεν σε έχει βοηθήσει αρκετά σʼ αυτό τον τομέα), παρόλʼ αυτά αν συστηματικά αφομοιώνεσαι από τις φοβίες σου, ποτέ δεν θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες της ζωής σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνεις λίγο πιο θαρρετός/η!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments