Αθλητισμός

Ζακ ΛεΝτέι: Επίσημα στη Ζαλγκίρις

Ζακ ΛεΝτέι: Επίσημα στη Ζαλγκίρις
Ζακ ΛεΝτέι: Ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε πως υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ζαλγκίρις.

Ζακ ΛεΝτέι: Η Ζαλγκίρις είναι επίσημα ο νέος σταθμός του Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Ο 24χρονος Αμερικανός έπειτα από την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό, όπου έκανε ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα, με 9,7 πόντους, 4 ριμπάουντ, θα συνεχίσει στο Κάουνας υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το deal του παίκτη με τους πρωταθλητές Λιθουανίας ήταν δεδομένο και το επιβεβαίωσε με επίσημο τρόπο ο ατζέντης του, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, ανακοινώνοντας πως ο πελάτης του υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ζαλγκίρις. O Ολυμπιακός εδώ και μέρες είχε αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο ΛεΝτέι λοιπόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την Ευρωλίγκα, αλλά αυτή τη φορά με τα πράσινα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την αποχώρηση του Άαρον Γουάιτ βρήκε πως θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Ο 25χρονος πήρε μέρος σε 30 αγώνες στην Ευρωλίγκα, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 9.7 πόντους και 4 ριμπάουντ σε περίπου 17 λεπτά συμμετοχής, ενώ έκανε και ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού, όταν συγκέντρωσε 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στον αγώνα με τη Μπούντουτσνοστ (28 πόντοι με 9/11 σουτ, 8 ριμπάουντ σε 21′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments