Οικονομία

Παράταση δηλώσεων 2019: Αναμένεται άμεσα η επίσημη ανακοίνωση

Παράταση δηλώσεων 2019: Αναμένεται άμεσα η επίσημη ανακοίνωση
Παράταση δηλώσεων 2019: «Πιέζουμε όσο μπορούμε για το καλύτερο δυνατό και για να ανακοινωθεί άμεσα, ώστε να αποσυμφορηθεί το TAXIS» τόνισε ο Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Παράταση δηλώσεων 2019: Οι φορολογικές δηλώσεις αναμένεται να πάρουν παράταση, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και την Τετάρτη η προθεσμία πληρωμής για την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. Κ. Κόλλιας αναφέρει τα εξής: «Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση για την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων. Πιέζουμε όσο μπορούμε για το καλύτερο δυνατό και για να ανακοινωθεί άμεσα, ώστε να αποσυμφορηθεί το TAXIS».

Κωνσταντίνος Κόλλιας: H δημιουργία ενός νέου, υγιούς και όχι κρατικοδίαιτου οικονομικού μοντέλου είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία

«Η δημιουργία ενός νέου, υγιούς και όχι κρατικοδίαιτου οικονομικού μοντέλου, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία…» δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

«Η νέα κυβέρνηση, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, και το νέο υπουργικό συμβούλιο, καλούνται να αντιμετωπίσουν μια σημαντική πρόκληση για την οικονομία και τη χώρα: Να την οδηγήσουν στο δρόμο της σταθερής και βιώσιμης ανάπτυξης, με αξιόπιστα βήματα, με γνώμονα την ελάφρυνση της μεσαίας τάξης, που έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης, τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης μέσω της προσέλκυσης και διευκόλυνσης επενδύσεων, την υγιή, βιώσιμη και μόνιμη επιστροφή στις αγορές, ώστε να διευκολυνθεί η χορήγηση ρευστότητας από το τραπεζικό σύστημα προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Η δημιουργία ενός νέου, υγιούς και όχι κρατικοδίαιτου οικονομικού μοντέλου, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων. Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της εκάστοτε κυβέρνησης για θέματα οικονομίας, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή, με προτάσεις, μελέτες και διάλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments