Ελλάδα

Αντίπαρος: Η κατάθεση του τουρίστα ανατρέπει τα δεδομένα – “Εγώ τον προκάλεσα”

Αντίπαρος: Η κατάθεση του τουρίστα ανατρέπει τα δεδομένα – “Εγώ τον προκάλεσα”
Αντίπαρος: Ο νεαρός τουρίστας, στην κατάθεσή του, υποστήριξε ότι εκείνος προκάλεσε τον αστυνομικό.

Αντίπαρος: Ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το περιστατικό με τον άγριο καυγά μεταξύ του τουρίστα και του αστυνομικού. Ο 22χρονος τουρίστας κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα, τονίζοντας ότι όλα διέφεραν σε σχέση με το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο γιος του Τομ Χανκς, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN TV. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος υποστήριξε ότι εκείνος προκάλεσε τον αστυνομικό. «O αστυνομικός δεν με έδειρε. Εγώ τον προκάλεσα εκείνο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: “Στο βίντεο φαίνεται ότι με χτύπησε αλλά πριν είχα επιτεθεί εγώ με γροθιές. Θεωρώ πως η αντίδρασή του με απέτρεψε από τα πολύ χειρότερα. Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό την ίδια στιγμή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου αστυνομικού”. Ο αστυνομικός είχε αναφέρει σχετικά προ ημερών: “Επειδή φοβήθηκα για τη ζωή μου, αναγκάστηκα να τον ακινητοποιήσω”.

Το ξύλο που… έφερε στο φως ο γιος του Τομ Χανκς

Ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο όμορφο νησί, απολαμβάνοντας τις διακοπές του. Κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής του βόλτας στο νησί, ο Τσετ Χανκς έπεσε πάνω σε έναν… τρικούβερτο καυγά μεταξύ δύο ανδρών, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και σε λίγα δευτερόλεπτα μετέτρεψαν την περιοχή σε… ρινγκ. Ο Τσετ Χανκς κατέγραψε το περιστατικό αυτό με το κινητό του τηλέφωνο, ανεβάζοντας μάλιστα το σκηνικό στο instagram, ώστε να το δουν οι ακόλουθοί του.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, με αφορμή όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από το βίντεο, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 στο νησί και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα γεγονότα διαδραματίστηκαν ως εξής:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή. Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments