Αθλητισμός

Άγιαξ – ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ μετάδοση: Αυτά τα κανάλια θα δείξουν τους αγώνες

Άγιαξ – ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ μετάδοση: Αυτά τα κανάλια θα δείξουν τους αγώνες
Άγιαξ - ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ μετάδοση: Εδώ θα δείτε τις μάχες των δύο ελληνικών ομάδων για την είσοδό τους στα πλέι οφ πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League.

Άγιαξ – ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ μετάδοση: Σπουδαία ημέρα για τους ποδοσφαιρόφιλους και δη για τους φίλους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Απόψε το βράδυ, η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα και εκείνη του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσουν τις επαναληπτικές αναμετρήσεις του γ’ προκριματικού γύρου για τους ομίλους του Champions League, με στόχο να μπουν στα πλέι οφ. Προφανώς, το έργο για τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιο εύκολο, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται τη Μπασάκσεχιρ στο “καυτό” Γεώργιος Καραϊσκάκης, έχοντας ως προίκα τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς της Τουρκίας, χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να υπερασπιστεί τη νίκη του και ουσιαστικά θα χάσει το εισιτήριο μόνο εάν ηττηθεί με οποιοδήποτε σκορ πλην του 1-0, το οποίο θα στείλει τις δύο ομάδες στην παράταση.

Ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς δυσκολότερο έργο, καθώς αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο “Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα” στο Άμστερνταμ, στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας. Το σκορ του πρώτου ματς δίνει προβάδισμα στους Ολλανδούς, οι οποίοι έχουν “αέρα” από την περσινή πορεία τους μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και φυσικά την προϊστορία με τον “δικέφαλο του Βορρά”, καθώς είχαν πάρει την πρόκριση τις δύο προηγούμενες φορές που κλήθηκαν να τον αντιμετωπίσουν. Για το εάν θα είναι… η τρίτη και φαρμακερή για τον ΠΑΟΚ, θα φανεί το βράδυ. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα πρέπει να φύγει με το “διπλό” από το Άμστερνταμ η να πάρει ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο του 2-2, ώστε να πάρει το εισιτήριο αντί του Άγιαξ.

Το Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ θα μεταδοθεί από το NovaSports 2 HD, ενώ το Άγιαξ – ΠΑΟΚ από το Cosmote Sport 1. Και τα δύο ματς έχουν κοινή ώρα έναρξης, στις 21:30.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments