Ελλάδα

Σύρος: Οδηγός κατέβηκε σκαλοπάτια με το αυτοκίνητό του (pics)

Σύρος: Οδηγός κατέβηκε σκαλοπάτια με το αυτοκίνητό του (pics)
Σύρος: Νόμιζε ότι θα βρει δρόμο, αλλά δυστυχώς για εκείνον, είχε μπροστά του σκαλοπάτια. Και τα... πέρασε.

Σύρος: Ένα ασυνήθιστο περιστατικό, για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά όχι για τους κατοίκους του νησιού, έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στην οδό Ωριγένους της Ερμούπολης. Ένας οδηγός, πιστεύοντας ότι μπροστά του ακολουθεί δρόμος, πάτησε το γκάζι και κατέβηκε με το αυτοκίνητό του τα σκαλοπάτια της περιοχής. Το θέαμα έγινε viral για τους ανυποψίαστους τουρίστες, αλλά όχι για τους περίοικους, οι οποίοι έχουν επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν την ανάγκη τοποθέτησης ταμπέλας ή κολόνων, ώστε να αποφεύγονται παρόμοια περιστατικά. Μέχρι στιγμής, το αίτημά τους δεν έχει γίνει πράξη, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται περιστατικά σαν και αυτό της Δευτέρας. Δείτε φωτογραφίες από το cyclades24.gr:

Το πρώτο αμάξι – αιώρα

Κι από τον ανυποψίαστο οδηγό της Σύρου, μεταφερόμαστε στην Ολλανδία. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε έναν Ολλανδό μηχανικό να κάνει άνετος τη βόλτα του πάνω στην… κινούμενη αιώρα, η οποία τον οδήγησε στο να βγάλει την οροφή, το παρμπρίζ αλλά και να αλλάξει θέση στο τιμόνι. Κι όμως, το αμάξι τσουλάει κανονικά. Όσο για τον δημιουργό αυτού του εγχειρήματος; «Κάναμε αυτό που μας άρεσε και ελπίζουμε να εμπνεύσουμε κι άλλους ανθρώπους να ξεκινήσουν τα δικά τους projects», δήλωσε γεμάτος καμάρι ο Ολλανδός μηχανικός που έγινε viral.

Ο Εμίλ Λούιμπεν πήρε ένα Suzuki Hatchback και αποφάσισε να του αλλάξει… όχι μόνο τα φώτα, αλλά και την οροφή. Αφού την αφαίρεσε, πήρε την απόφαση να εγκαταστήσει μια αιώρα, δημιουργώντας κάτι το οποίο δεν είχε ξαναδεί η ανθρώποτητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments