Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: “Χτύπησε” την πόρτα του ΠΑΟΚ ο Ερυθρός Αστέρας

Αμρ Ουάρντα: “Χτύπησε” την πόρτα του ΠΑΟΚ ο Ερυθρός Αστέρας
Αμρ Ουάρντα: Για πρόταση στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο σερβικά ΜΜΕ.

Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ δεν έχει θέση ούτε στο φετινό ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα δεν τον υπολογίζει. Ο Ουάρντα προπονείται καθημερινά ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα στη Νέα Μεσημβρία και περιμένει να έρθει πρόταση για να αποχωρήσει και επίσημα από τον Δικέφαλο του Βορρά. Βέβαια διεθνής μεσοεπιθετικός δεν ψάχνεται ιδιαίτερα και φαίνεται αποφασισμένος να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά, που του αποφέρει 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Της τελευταίες ημέρες το όνομα του Ουάρντα έχει εμπλακεί με το ρεπορταζ του Ερυθρού αστέρα. Η ιστοσελίδα «novosti.rs» αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Σέρβοι, οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα θέλουν να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή και ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Αμρ Ουάρντα και του Λαμί Γιάλοου της Σαλερνιτάνα.

Ο προπονητής των Σέρβων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει τον Αμρ Ουάρντα από το πέρασμά του από την Ελλάδα, στον πάγκο του Πανιωνίου, και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει. Το ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι οι επιτελείς του συλλόγου από το Βελιγράδι, έχουν ήδη… χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό με τις αρχικές επαφές να αφορούν δανεισμό του Ουάρντα με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Όμως η περίπτωση δεν έχει προχωρήσει ακόμα λόγω των απαιτήσεων του Δικεφάλου, που αξιώνει ένα ποσό πάνω από το εκατομμύριο για την ρήτρα αγοράς του Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός μπορεί να βρίσκεται εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ψάχνουν ομάδα για να παραχωρηθεί ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν όσο όσο, αλλά θέλουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουάρντα έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και από την 1η Ιανουαρίου του 2020 θα μπορεί να συμφωνήσει ελεύθερα με όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος, χωρίς ο ΠΑΟΚ να μπορεί να επέμβει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments