Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Τον επέλεξε αντί του Ουάρντα ο Ερυθρός Αστέρας

Ματέο Γκαρσία: Τον επέλεξε αντί του Ουάρντα ο Ερυθρός Αστέρας
Ματέο Γκαρσία: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Σέρβων.

Ματέο Γκαρσία: Συνεχίζεται το “γαϊτανάκι” της φημολογίας για τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τον Άρη και έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο να τον τσεκάρει. Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα η οποία φοράει τα ερυθρόλευκα και θέλει τον Γκαρσία, καθώς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα, το mozzartsport τονίζει ότι ο Αργεντινός έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Βελιγραδίου!

Όσο για τον Άμρ Ουάρντα; Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εξετάστηκε σοβαρά μεν από τους Σέρβους, αλλά η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, καθώς ο Αιγύπτιος κόπηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Για τους ίδιους λόγους που σταματούν τους περισσότερους συλλόγους, όσον αφορά την περίπτωση του ταλαντούχου εξτρέμ, ο οποίος όμως έχει απασχολήσει αρκετές φορές, για αρνητικό λόγο τα ΜΜΕ.

Πλην του Ματέο Γκαρσία, στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται και ο Μόχα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν μεταφραστεί σε deal το ενδιαφέρον για τον πρώην άσο του Άρη.

Τι “έπαιξε” με Ουάρντα και Ερυθρό Αστέρα

Της τελευταίες ημέρες το όνομα του Ουάρντα έχει εμπλακεί με το ρεπορταζ του Ερυθρού Αστέρα. Η ιστοσελίδα «novosti.rs» αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Σέρβοι, οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα θέλουν να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή και ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Αμρ Ουάρντα και του Λαμί Γιάλοου της Σαλερνιτάνα.

Ο προπονητής των Σέρβων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει τον Αμρ Ουάρντα από το πέρασμά του από την Ελλάδα, στον πάγκο του Πανιωνίου, και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει. Το ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι οι επιτελείς του συλλόγου από το Βελιγράδι, έχουν ήδη… χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό με τις αρχικές επαφές να αφορούν δανεισμό του Ουάρντα με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments