Ελλάδα

Ηράκλειο: Άνδρας συνελήφθη επειδή αφαίρεσε 118 υδρόμετρα από αγροτικές περιοχές

Ηράκλειο: Άνδρας συνελήφθη επειδή αφαίρεσε 118 υδρόμετρα από αγροτικές περιοχές
Ηράκλειο: Ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε αφαιρέσει 118 υδρόμετρα από αγροτικές περιοχές στο Ηράκλειο συνελήφθη από τις αρχές.

Ηράκλειο: Εκατό δέκα οχτώ υδρόμετρα, από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Μίνωα Πεδιάδος στο Ηράκλειο, αφαίρεσε 40χρονος Έλληνας ο οποίος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Μίνωα Πεδιάδος και την υπηρεσία δασών Καστελίου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών που διαπράχθηκαν από το συγκεκριμένο άτομο. Ειδικότερα, ο 40χρονος από τον Ιούλιο έως και σήμερα, αφαίρεσε από αγροτικές περιοχές του δήμου Μίνωα Πεδιάδος συνολικά 118 υδρόμετρα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα στο Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρείς (3) σύνδεσμοι για υδρόμετρα (ρακόρ).

Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Εξιχνιάστηκαν, δέκα υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο και συνελήφθη 33χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, δεδομένου ότι αφαίρεσε, κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη δεδομένου ότι όπως προέκυψε από την προανάκριση και αξιοποίηση στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από την 03.08.2019 έως και την 20.08.2019 είχε αφαιρέσει από τις γυναίκες θύματα στην πόλη του Ηρακλείου κοσμήματα. Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή. Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης