Τεχνολογία

Disney+: Η υπηρεσία Streaming που θέλει να ρίξει το Netflix από την κορυφή

Disney+: Η υπηρεσία Streaming που θέλει να ρίξει το Netflix από την κορυφή
Disney+: Η νέα υπηρεσία της Disney προσφέρει πολλές δυνατότητες σε καλή τιμή και θέλει να ρίξει το Netflix από την κορυφή.

Disney+: Η Disney αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στο χώρο του θεάματος. Τα τελευταία χρόνια η γνωστή εταιρία έχει εξαγοράσει την Marvel, αλλά και την Lucas Films που βγάζει τις ταινίες Star Wars. Αυτό σημαίνει ότι έχει στην κατοχή της μερικά από τα πιο κερδοφόρα brands του κινηματογράφου. Ωστόσο η Disney θέλει μερίδιο και από την πίτα του online streaming. Μπορεί το Netflix να κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, αλλά σύντομα θα έχει ένα ισχυρό ανταγωνιστή.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η Disney έχει δημιουργήσει την δική της υπηρεσία με την ονομασία “Disney +”. Στην πρόσφατη D23 Expo της Disney οι πληροφορίες για την υπηρεσία μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Ήδη γνωρίζουμε ότι το Disney + θα είναι διαθέσιμο στις 12 Νοεμβρίου 2019 με τιμή συνδρομής €6.99/μήνα. Η εταιρεία προχώρησε σε πολλές ανακοινώσεις για νέες παραγωγές (ήδη είδαμε αυτές του Star Wars), ενώ επιβεβαίωσε ότι στην πρεμιέρα θα υπάρχουν περισσότερες από 500 ταινίες και 7500 επεισόδια σειρών, με original παραγωγές, blockbusters (MCU) και όλη τη βιβλιοθήκη της Pixar.

Τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Το Disney+ θα έχει ξεχωριστές εφαρμογές για Android, iOS, Xbox One, Apple TV, PS4 και Roku, ενώ σήμερα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το περιβάλλον χρήσης. Στόχος της Disney είναι να προσφέρει ένα καθαρό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Επιπλέον, με έναν συνδυασμό ομάδας ανθρώπων και αλγορίθμων μηχανικής μάθησης θα προσαρμόζει το προτεινόμενο περιεχόμενο ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως δηλαδή συμβαίνει και στο Netflix.

Στην αρχική σελίδα του Disney + θα υπάρχουν κινούμενες εικόνες με προτάσεις από σειρές και ταινίες. Στη συνέχεια θα υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες με ταινίες ανά στούντιο παραγωγής και όχι ανά είδος, έτσι ώστε ο χρήστης να βρίσκει πιο εύκολα αυτό που θέλει (π.χ. ταινίες της MCU ή της Lucasfilm). Αν κάποιος μείνει για λίγα δευτερόλεπτα πάνω στην εικόνα μιας ταινίας ή σειράς θα ξεκινά ένα μικρό video για να πάρεις μια γεύση από το περιεχόμενο, ενώ πατώντας επάνω θα περνάς στην ξεχωριστή σελίδα που περιλαμβάνει μια μικρή γραπτή σύνοψη, ορισμένα extras και σχετικές ταινίες.

Φυσικά, το Disney+ θα διαθέτει ξεχωριστή ενότητα για τις Original παραγωγές, θέλοντας να δώσει έμφαση στο νέο υλικό που θα μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στην υπηρεσία. Στην πρεμιέρα θα είναι διαθέσιμα τα The Mandalorian και High School Musical: The Series, ενώ βρίσκονται στα σκαριά δεκάδες παραγωγές που θα προστεθούν σταδιακά. Ανάμεσα τους τα Ms. Marvel και She-Hulk, αλλά και μια νέα παραγωγή Lizzie McGuire. Ενδιαφέρον, επίσης, ότι θα μπορείς να δημιουργείς προφίλ για παιδιά κάτω των 7 ετών που θα οργανώνει το περιεχόμενο ανά χαρακτήρες, όπως Mickey Mouse ή Disney Princesses.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να μην υποστηρίζονται από την καλύτερη ποιότητα σε εικόνα και ήχο. Το Disney+ για mobile συσκευές θα υποστηρίζει downloads για offline παρακολούθηση με απεριόριστο αριθμό ταινιών και επεισοδίων. Το μοναδικό όριο είναι ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής σου. Κρατήστε, επίσης, ότι το streaming γίνεται πάντα σε 4K, HDR και με ήχο Dolby Atmos με τη στάνταρ συνδρομή των €6.99/μήνα, ενώ θα επιτρέπεται το ταυτόχρονο streaming σε έως 4 συσκευές ανά λογαριασμό. Το μόνο κακό σε σχέση με το Netflix είναι ότι τα επεισόδια κάθε σειράς δεν θα βγαίνουν όλα σε μία μέρα, αλλά σε εβδομαδιαία βάση.

Δείτε μερικά ακόμα Screenshots

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments