Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (8/9/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (8/9/19)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (8/9/19)

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (8/9/19).

Κριός Κάρτα: Ο Ερημίτης

Αλλάξτε λίγο τα πράγματα γιατί η κατάστασή σας πρέπει να αλλάξει. Προσέξτε τα ψεύτικα ξεκινήματα. Ξεκινήστε να καταναλώνετε την ενέργειά σας με στρατηγική.

Ταύρος Κάρτα: Ο Μάγος

Ήρθε η ώρα να αφήσετε κάποιες παλιές συνήθειες που δεν ταιριάζουν πλέον στις ανάγκες σας. Αυτό που λειτουργούσε όταν ήσασταν νεότεροι, είναι τώρα αναποτελεσματικό. Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας αποκαλύπτουν πού πρέπει να ωριμάσετε και να αναπτυχθείτε. Ξεκινήστε να γράφετε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσει.

Δίδυμοι Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Το τέλος μιας αγχωτικής περιόδου είναι κοντά. Θα βιώσετε μια αίσθηση ολοκλήρωσης που θα σας δώσει επίσης ένα αίσθημα εκπλήρωσης και ολοκλήρωσης. Μπορεί να είναι μια κοινή προσπάθεια ή μια σχέση στην οποία οι προσπάθειές σας είναι ίσες με του συντρόφου σας.

Καρκίνος Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Μην αφήνετε την οργή να σας παρασύρει. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση που θα σας εκνευρίσει και θα αναδείξει τη χειρότερη πλευρά της ιδιοσυγκρασίας σας. Ίσως να έχετε να κάνετε με ένα άτομο που δεν συμφωνεί πάντα με αυτά που ξέρετε ότι ισχύουν.

Λέων Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Να είστε υπομονετικοί και αφήστε το χρόνο να κυλήσει. Είστε σε θέση να κόψετε ταχύτητα μέχρι να δείτε αν η κατάσταση βελτιώνεται από μόνη της. Κάντε μια απογραφή ώστε να ξέρετε πού πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα.

Παρθένος Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Η άνεση είναι πιο σημαντική για εσάς από πριν. Ψάχνετε για αυτά που θα φέρουν περισσότερη στη ζωή σας. Ίσως να επιλέγετε τα πράγματα και τους φίλους που είναι πιο υποστηρικτικά συναισθηματικά, που σας επιτρέπουν να έχετε λίγο χώρο για να αναπνεύσετε και να νιώσετε την αγάπη στη ζωή σας.

Ζυγός Κάρτα: Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ένα στάδιο ζωής έρχεται στο τέλος του και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, αφήνοντας το παρελθόν και προσβλέποντας σε ένα λαμπρότερο μέλλον. Ίσως να μην θέλετε να σκεφτείτε αυτά που μετανιώνετε. Αντ’ αυτού, επιλέξτε να δείτε τα πράγματα θετικά.

Σκορπιός Κάρτα: Το οχτώ των ξιφών

Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να αρχίσετε να προσέχετε είναι ο χρόνος σας. Μια ευκαιρία ή μια πρόσκληση έρχεται στο δρόμο σας και ίσως να μην θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας για να την αποδεχθείτε. Αλλά αν έχετε ήδη διαπιστώσει ότι υπάρχει χρόνος για να κάνετε αυτό που φανταστήκατε, τα πράγματα θα λειτουργήσουν.

Τοξότης Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Ήρθε η ώρα να κάνετε απογραφή και να δείτε τι έχετε, τι δεν έχετε και τι χρειάζεστε. Μπορεί να κάνετε απογραφή των υλικών σας ή να κάνετε έναν απολογισμό για αυτά που έχετε στη ζωή σας

Αιγόκερως Κάρτα: Το δύο των ξιφών

Υπάρχει μια λύση στην πρόκληση που αντιμετωπίζετε: Ξέρετε ήδη ότι υπάρχει αλλά μπορεί να είναι αδρανής αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να σχεδιάσετε ή να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε και η σωστή απάντηση θα έρθει.

Υδροχόος Κάρτα: Το πέντε των ξιφών

Μερικές φορές προσπαθούμε να ελέγξουμε πράγματα που δεν είναι φτιαγμένα για να ελέγχονται. Περπατάμε γύρω από μια κατάσταση, προσπαθούμε να περάσουμε από πάνω της… Αλλά όπως κι αν την προσεγγίζουμε, μένει μπροστά μας.

Ιχθύες Κάρτα: Το εννέα των ξιφών

Η ημέρα θα είναι γεμάτη ζωή και αγάπη για σας. Έχετε ανθρώπους που σας νοιάζονται και που σας ενδιαφέρουν γύρω σας. Ακόμη και οι άσχημες στιγμές δεν θα φαίνονται τόσο κακές. Αυτή είναι μια καλή στιγμή και θα νιώθετε χαρούμενοι και ευγνώμονες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments