Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Ο Βενγκέρ αποκάλυψε πως η Άρσεναλ τον είχε πλησιάσει

Λιονέλ Μέσι: Ο Βενγκέρ αποκάλυψε πως η Άρσεναλ τον είχε πλησιάσει
Λιονέλ Μέσι: Πότε η Άρσεναλ ασχολήθηκε μαζί του και επιχείρησε να τον αποκτήσει. Τι αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός αστέρας του ποδοσφαίρου έχει συνδυάσει το όνομά του με την Μπαρτσελόνα. “Μεγαλωμένος” στους μπλαουγκράνα, έχει γίνει ο απόλυτος ηγέτης εδώ και πολλά χρόνια και ουδείς μπορεί να τον φανταστεί μακριά από τους Καταλανούς. Πολλοί… επιχείρησαν να του πάρουν τα μυαλά, αλλά κανένας δεν κατάφερε να τον πείσει να φύγει από τη Βαρκελώνη. Και δύσκολα, πια, θα συμβεί αυτό.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφοροι σύλλογοι, τόσο από την Αγγλία, όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη, για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Ποτέ, έως σήμερα, όμως δεν είχαμε μάθει πως η Άρσεναλ όχι μόνο είχε ενδιαφερθεί, αλλά είχε φτάσει και κοντά στην απόκτησή του. Αυτό αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ, μιλώντας στον Τύπο της χώρας.

Ο εμβληματικός προπονητής των Λονδρέζων και ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, δήλωσε ότι το μακρινό 2003, όταν η Άρσεναλ πήρε τον Φάμπρεγας, είχε επιχειρήσει να πάρει και τον Λίο. Και μάλιστα έκανε λόγο για… τύψεις τις οποίες έχει, επειδή δεν κατάφερε να αποκτήσει τότε τον Αργεντινό.

«Στη ζωή ζεις και με τύψεις, με διαπραγματεύσεις που χάλασαν και μια από αυτές ήταν του Μέσι. Όταν το 2003 αποκτήσαμε τον Φάμπρεγας, ήμασταν σε συζητήσεις και με τον Μέσι. Εκείνη την εποχή, που ήμασταν στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ομάδες με νεαρούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Πικέ και ο Φάμπρεγας ήρθαν στην Αγγλία, αλλά ο Μέσι έμεινε στην Ισπανία. Είχαμε λοιπόν ενδιαφερθεί για τον Μέσι, αλλά τώρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγγίζεται», ανέφερε σχετικά ο Βενγκέρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments