Ελλάδα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το “αντίο” σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη μέσα από τα social media

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το “αντίο” σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη μέσα από τα social media
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Άνθρωποι από τον χώρο του πολιτισμού, της πολιτικής, του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας "αποχαιρετούν" τον Έλληνα καλλιτέχνη

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε από το σπίτι του στο Βόλο στο νοσοκομείο στις 6:45 το πρωί αλλά ήταν ήδη νεκρός. Το ΕΚΑΒ είχε ειδοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις 4:15. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάταξης αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Αμέσως στα social media ξέσπασε ένα τσουνάμι μηνυμάτων που αποχαιρετούσαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη από ανθρώπους της πολιτικής, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας.

Για μια πολύ άσχημη ημέρα έκανε λόγο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» τόνισε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ο πιο σημαντικός τραγουδοποιός της γενιάς του, μια όμορφη ψυχή που θα ζει μέσα από τα τραγούδια του. «Δεν μπορώ να ξεχάσω τα γέλια που κάναμε. Σαν να είναι αστείο αυτό… Δεν το πιστεύω» είπε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, προσθέτοντας: «Θα ζει στις ψυχές μας». Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Κώστας Μακεδόνας: «Δεν το πιστεύω! Προσπαθώ να μην το πιστέψω…».

Ανάρτηση στο Twitter έκανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε τα μηνύματα στα social media:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments