Lifestyle

Αποκλειστικά video: Ηχηρή απουσία στη συναυλία του Ρέμου στο Μονακό

Αποκλειστικά video: Ηχηρή απουσία στη συναυλία του Ρέμου στο Μονακό
Στις 400.000 ευρώ ο τζίρος από τη συναυλία του Αντώνη Ρεμου στο Μονακό. Τι περιελάμβανε το μενού.

Με μια μεγάλη απουσία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Μονακό, προκαλώντας έντονες συζητήσεις μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στα τραπέζια της prive εκδήλωσης που ήταν και για φιλανθρωπικό σκοπό.  Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του Σαρλίν δεν εμφανίστηκαν στη συναυλία όπως είχε αρχικά ειπωθεί προκαλώντας αίσθηση, αφού μέρος των χρημάτων από τη συναυλία θα δοθούν και στο δικό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ο τζίρος από τη συναυλία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pagenews.gr έφθασε στις 400.000 ευρώ με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings να διασκεδάζουν όσους πλήρωσαν το πανάκριβο εισιτήριο για να απολαύσουν τη συναυλία στο Μονακό.  Ήταν μια prive εκδήλωση για λίγους και εκλεκτούς που συνδύασαν την επίσκεψη τους στο καθιερωμένο Yacht show, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο Πριγκιπάτο αποτελώντας πόλο έλξη για δεκάδες χιλιάδες τουρίστες – λάτρεις πολυτελών σκαφων, αλλά και να δουν από κοντά τον Έλληνα τραγουδιστή.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσωπα που επιμελήθηκαν την εκδήλωση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην άχαρη αίθουσα ballroom του Yacht Club Monaco στρώθηκαν περίπου 250 κουβέρ με κόστος 1.500 ευρω το κάθε ένα. Στη τιμή περιλαμβανόταν πλήρες γεύμα με ορεκτικό, κυρίως και γλυκό καθώς και απεριόριστη κατανάλωση εκλεκτών γαλλικών κρασιών και άλλων αλκοολούχων ποτών.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό λοιπόν διαπιστώσαμε ότι ο τζίρος της βραδιάς που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα δεν ξεπέρασε τις 400.000 ευρώ. Αφαιρώντας απ’ αυτό το ποσό, χρήματα για τις αμοιβές του Αντώνη Ρεμου και του συγκροτήματος του, όπως και την αμοιβή των Gipsy Kings καθώς και όλα τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας τους στο Μονακό, τα έξοδα για την μεταφορά και φιλοξενία των 50 υπαλλήλων του Nammos που ανέλαβαν να εξυπηρετήσουν τους περίπου 300 καλεσμένους, το κόστος ενοικίασης της αίθουσας του Yacht Club όπως και τα έξοδα της ηχητικής εγκατάστασης- τα μηχανήματα ήρθαν από την Αθήνα οδικώς μέσω Ιταλίας- καταλαβαίνει κανείς ότι τα λίγα χρήματα που απέμειναν θα μοιράζονταν σε δυο φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Πρίγκηπα Αλβέρτου που έλαμψε δια της απουσίας του και σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του σεΐχη του Ντουμπάι με σκοπό να διαφημιστεί το opening του Nammos Dubai το οποίο θα φιλοξενείται στους χώρους του πολυτελεστατου Four Seasons στην παραλία Jumeirah.

Για την ιστορία, μεταξύ πολλών άλλων το παρόν έδωσαν στο Event η Έλενα Αμβροσιάδου, ο συνιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας, ο Στέλιος Χατζηιωάννου με την αδερφή του, Κλέλια, ο πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου Βασίλης Αποστολόπουλος, οι οικογένειες Χούρι και Ζέιν, ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας μετά της συζύγου του, Δήμητρας Μέρμυγκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments