Video

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο φαντάρος που μου έκανε bullying, στο τέλος με φίλησε [vid]

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο φαντάρος που μου έκανε bullying, στο τέλος με φίλησε [vid]
Φώτης Σεργουλόπουλος: O γνωστός ηθοποιός, επιχειρηματίας και παρουσιαστής αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Την πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής του παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής και επιχειρηματίας, Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος περιγράφει μέσα από ξεκαρδιστικές ιστορίες το ξεκίνημα του ως ηθοποιός που δεν ευδοκίμησε καθώς όπως λέει ο ίδιος «σαν ηθοποιός δεν άρεσα και αισθανόμουν αποτυχημένος».

Μιλάει επίσης για την 20χρονη «καρμική σχέση του» με τη Μαρία Μπακοδήμου και τη συνειδητή επιλογή τους να χωρίσουν τηλεοπτικά. «Και οι δύο θέλαμε μία συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας αυτό να σταματήσει», λέει χαρακτηριστικά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση του με τον 6 ετών γιο του που τον κάνει περήφανο. «Βεβαίως έχει έρθει, είναι πολύ περήφανος για μένα. Λέει αυτός είναι μπαμπάς μου. Πρέπει να εξηγούμε στα παιδιά μας ότι η κοινωνία αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους».

Για τις επιλογές του στην προσωπική ζωή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε:«Δεν έχω σηκώσει καμιά παντιέρα, αλλά χαίρομαι που η ζωή μου είναι παράδειγμα για κάποιους», ενώ αποκάλυψε πως  θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί, όταν στην Ελλάδα υπάρχουν τόσα προσφυγόπουλα.

Θυμάται την περίοδο που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία «Στον στρατό αντιμετώπισα έντονα καψώνια για τη διαφορετικότητά μου» και εξομολογείται για πρώτη φορά ένα περιστατικό από τότε που ήταν φαντάρος το οποίο, ενώ ξεκίνησε ως bullying, κατέληξε να τελειώσει με ένα φιλί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments