Πολιτική

Θάνος Τζήμερος: Άγριος καβγάς με τον Γιάννη Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο [vid]

Θάνος Τζήμερος: Άγριος καβγάς με τον Γιάννη Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο [vid]
Θάνος Τζήμερος: Έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ Θάνου Τζήμερου και Γιάννη Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο.

Θάνος Τζήμερος: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του Θάνου Τζήμερου με λερωμένο πουκάμισο από καφέ. Ο λεκές αυτός είναι αποτέλεσμα του έντονου καβγά που είχε με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννη Πρωτούλη, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Αφορμή για τη διαμάχη αποτέλεσε ο χαρακτηρισμός του Θάνου Τζήμερου προς το Γιάννη Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο». Ο κ. Πρωτούλης αμέσως αντέδρασε αποκαλώντας τον «ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Πρωτούλης έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει.

Ακολούθησαν σκληρά λόγια και τότε, ο Θάνος Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία επιμένοντας μάλιστα να συλληφθεί ο κ. Πρωτούλης. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη τον προέτρεψαν να μην συνεχίσει τη διαδικασία. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές τόνισαν ότι δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημά του, αλλά τελικά έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments