Αθλητισμός

Λισάντρο Σεμέντο: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος

Λισάντρο Σεμέντο: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος
Λισάντρο Σεμέντο: Ο άσσος του ΟΦΗ έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις φετινές του εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Λισάντρο Σεμέντο: Ο 23χρονος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα δίνοντας φέτος το κάτι παραπάνω στην προσπάθεια του ΟΦΗ να τερματίσει σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, με τον Σεμέντο να προσφέρει τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία.

Οι γεμάτες εμφανίσεις του τόσο σε σκοράρισμα όσο και σε δημιουργία έχουν καταφέρει να κεντρίσουν δεκάδες μάτια σκάουτερς που αξιολογούν καθημερινά την περίπτωση του. Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες συνδέουν τον 23χρονο επιθετικό με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται άκρως εντυπωσιασμένοι με τα κατορθώματα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ήδη έχουν προβεί σε διερευνητικές επαφές με την ομάδα του, Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο ΟΦΗ δεδομένα είναι αδύνατο να καταφέρει να διατηρήσει τον παίκτη μετά το τέλος του δανεισμού του το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς οι Ολλανδοί σύμφωνα με την έρευνα του Ολυμπιακού αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό μεγαλύτερο των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να παραχωρήσουν πλήρως τα δικαιώματά του. Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν πως οι “Ερυθρόλευκοι” για την ώρα μένουν στην στενή παρακολούθηση του παίκτη, αυτό όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο προσεχές διάστημα να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους και στον ολλανδικό σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments