Πολιτισμός

Matrix 4: Η Warner Bros ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του – Πότε κυκλοφορεί το Flash

Matrix 4: Η Warner Bros ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του – Πότε κυκλοφορεί το Flash
Matrix 4: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της κυκλοφορίας του από την Warner Bros και κρύβει ένα... παράδοξο - Έγινε γνωστό και πότε θα βγει το Flash

Matrix 4: Η Warner Bros κάνει τον προγραμματισμό της για τη νέα δεκαετία και για το λόγο αυτό χθες το βράδυ ήρθαν μαζικές ανακοινώσεις. Με τον τρόπο αυτό, η πολυαναμενόμενη τέταρτη ταινία του σύμπαντος του Matrix με τον Κιάνου Ριβς και την Κάρι Αν Μος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας. Αυτή θα είναι 21 Μαΐου του 2021, δηλαδή 18 ολόκληρα χρόνια μετά την τρίτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2003.

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει η Lana Wachowski που έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τους Aleksandar Hemon και David Mitchell.

Σε όλη αυτή την υπόθεση υπάρχει ένα παράδοξο, αφού την ίδια ημερομηνία έχει οριστεί και η πρεμιέρα του John Wick 4! Δηλαδή εκείνη την ημέρα θα είναι μονόδρομος να δεις τον Κιάνου Ριβς αν πας σινεμά. Πάντως, λογικά θα γίνει κάποια αλλαγή μέχρι τότε, ώστε να μην βλέπει ο κόσμος τον Κιάνου Ριβς ακόμα και στον ύπνο του.

Το 2022 το Flash

Η ταινία του Flash έχει περάσει πολλά, αφού αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2018! Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αλλά τουλάχιστον πλέον έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία είναι 1 Ιουλίου του 2022, με τον Andy Muschietti να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και τον Ezra Miller να πρωταγωνιστεί, αφού τότε θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το Fantastic Beasts. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments