Ελλάδα

Αττική: Τρεις ληστείες σε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα – Συνελήφθη ανήλικος

Αττική: Τρεις ληστείες σε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα – Συνελήφθη ανήλικος
Αττική: Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 15χρονος, με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε τις εισπράξεις από τα κάλαντα από δύο άλλους ανήλικους.

Αττική: Τρεις ληστείες σε ανήλικους που έλεγαν τα κάλαντα έλαβαν χώρα στην Αττική σήμερα (24/12), με έναν εκ των δραστών, μόλις 15 ετών, να συλλαμβάνεται από τις Αρχές. Η πρώτη από τις ληστείες σημειώθηκε στην οδό Βαθκλέους, Παγκράτι στις 7:30. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 15χρονος, με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε τις εισπράξεις από τα κάλαντα από δύο άλλους ανηλίκους, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να καλέσουν σε βοήθεια, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον δράστη και να τον συλλαμβάνουν.

Επίσης, στις 10:00, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Περιστέρι, έξι νεαροί ακινητοποίησαν δύο ανήλικους και με τη χρήση σωματικής βίας τούς άρπαξαν τις εισπράξεις από τα κάλαντα, ενώ το ίδιο έγινε στις 12:30 στην πλατεία Καβάφη στην Ηλιούπολη, όπου τρεις άγνωστοι λήστεψαν άλλους τρεις ανήλικους. Οι δράστες, οι οποίοι διαφεύγουν, αναζητούνται, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments