Αθλητισμός

Αντρέ Σιμόες: Ενημερώθηκε να βρει ομάδα

Αντρέ Σιμόες: Ενημερώθηκε να βρει ομάδα
Αντρέ Σιμόες: Ο Πορτογάλος χαφ ενημερώθηκε από την ΑΕΚ ότι δεν υπολογίζεται για βασικός.

Αντρέ Σιμόες: Ο Πορτογάλος χαφ ήρθε στην ΑΕΚ πριν από σχεδόν πέντε χρόνια. Τότε ήταν ένας ποδοσφαιριστής που είχε κάνει καλή σεζόν στην χώρα του και αποτελούσε επιλογή χαμηλού ρίσκου για την ομάδα. Ο έμπειρος μέσος έδειξε από την αρχή τις ικανότητες του και η εξέλιξη των επόμενων ετών ήταν μεγάλη.

Ο Σιμόες δέθηκε με την ΑΕΚ καθώς έζησε όλη την αναγέννηση του συλλόγου, από την πρώτη χρονιά της επιστροφής, την κατάκτηση του Κυπέλλου και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και φυσικά τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Εκτός από την απόδοση του, ο ποδοσφαιριστής ανέβασε και το κασέ του. Ξεκίνησε να αμείβεται με λιγότερες από 100 χιλιάδες και τώρα λαμβάνει μισό εκατομμύριο.

Έφτασε ταβάνι ο Σιμόες

Μπορεί να υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά το μέλλον του στην ΑΕΚ δεν είναι καθόλου βέβαιο. Τον τελευταίο καιρό οι εμφανίσεις του Σιμόες δεν είναι πειστικές. Για την ακρίβεια στα Σπάτα πιστεύουν ότι ο 30χρονος όχι απλά έπιασε το ταβάνι του, το έχει ήδη ξεπεράσει. Αυτό φαίνεται και από τις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα που τον χρησιμοποίησε μόνο όταν δεν υπήρχε κανένας άλλος διαθέσιμος.

Σύμφωνα με το Sportime οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι δεν υπολογίζεται για βασικός, ειδικότερα με τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Μάλιστα, ο Σιμόες έμαθε ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει καμία οικονομική απαίτηση για να τον παραχωρήσει. Είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο αν κάποια ομάδα συμφωνήσει μαζί του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments