Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα: Περιμένει τα «κοψίματα» των ισπανικών ομάδων

Τσάβι Ρόκα: Περιμένει τα «κοψίματα» των ισπανικών ομάδων
Τσάβι Ρόκα: Πιθανή η απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Τσάβι Ρόκα: Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» πως θέλει ενίσχυση. Τα δεδομένα βέβαια είναι αρκετά περίπλοκα, αλλά οι Πράσινοι αναμένεται να προχωρήσουν σε μία ή δύο μεταγραφικές κινήσεις κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Τσάβι Ρόκα να έχει ήδη κάνει την προεργασία του και σύντομα θα κάνει τις εισηγήσεις του.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, από τις αρχές της εβδομάδας, έχει ορθάνοικτες τις «κεραίες» του προς την αγορά της Ισπανίας αναμένοντας μέχρι την Παρασκευή (10/1) το ξεκαθάρισμα στα ρόστερ των ομάδων της Primera Division (κυρίως) και της Segunda Division. Ο Καταλανός δεν σκοπεύει να ρισκάρει ούτε… ευρώ -του ήδη υπέρ-συμπιεσμένου μπάτζετ του Παναθηναϊκού– στις πρώτες μεταγραφικές επιλογές του στην τεχνική διεύθυνση του «τριφυλλιού», εν γνώσει του πως κι ο χρόνος αρχίζει πλέον να πιέζει… ασφυκτικά τους «πράσινους».

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναζητεί έναν-δύο παίκτες, οι οποίοι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Θέλει νεαρούς ποδοσφαιριστές, που στις ομάδες τους τούς πιστεύουν, αλλά δεν μπορούν να τους δώσουν χρόνο και θέλουν να τους παραχωρήσουν με δανεισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments