Ελλάδα

Βοιωτία πυρκαγιά: Ένας νεκρός σε σπίτι στον Ορχομενό

Βοιωτία πυρκαγιά: Ένας νεκρός σε σπίτι στον Ορχομενό
Βοιωτία πυρκαγιά: Τραγική κατάληξη είχε ένας 50χρονος, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου διέμενε.

Βοιωτία πυρκαγιά: Δεν έχουν τέλος τα θύματα από τις πυρκαγιές εντός των σπιτιών. Ο κατάλογος των νεκρών όλο και πληθαίνει, με το φαινόμενο να αφήνει πίσω του πόνο και δυστυχία. Το τελευταίο χρονικά δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα στη Βοιωτία. Τα ξημερώματα της Δευτέρας μία παράγκα στον Ορχομενό έγινε παρανάλωμα του πυρός, αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος.

Όπως αναφέρεται, ο άτυχος άνδρας -Ρομά στη καταγωγή – βρέθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής χωρίς να έχει τις αισθήσεις έχοντας χάσει τη ζωή του πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις. Η φωτιά στο οίκημα ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τους πυροσβέστες να φθάνουν στο σημείο λίγο αργότερα, να τη σβήνουν όμως δυστυχώς να γίνονται μάρτυρες του θανάτου του άτυχου 50χρονου.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους κατοίκους της περιοχής να ειδοποιούν άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έφθασαν τρεις πυροσβέστες και ένα όχημα, με τη κατάσβεση να πραγματοποιείται άμεσα. Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε ωστόσο να γλιτώσει τα χειρότερα, χάνοντας τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος για τη πυρκαγιά που ξέσπασε στο σημείο. Πιθανότερο σενάριο, η φωτιά να πήρε να προήλθε από Ρομά που διέμεναν στο οίκημα προκειμένου να ζεσταθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments