Ελλάδα

Κλειστά σχολεία σήμερα: Που θα μπει λουκέτο εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία σήμερα: Που θα μπει λουκέτο εξαιτίας της κακοκαιρίας
Κλειστά σχολεία σήμερα: Λουκέτο σε ορισμένα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω χιονόπτωσης - Στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς και στο δήμο Γρεβενών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9.15 π.μ. 

Κλειστά σχολεία σήμερα: Εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ειδικότερα της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην Π.Ε. Φλώρινας, μετά από ομόφωνη απόφαση των δημάρχων, αποφασίστηκε να μπει λουκέτο στα παρακάτω σχολεία. Συγκεκριμένα για σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου και των Δήμο Πρεσπών.

Επίσης στην Π.Ε. Κοζάνης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στο Δήμο Εορδαίας, ενώ τα μαθήματα στα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9.15 πμ στο Δήμο Βοΐου. Στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς και στο δήμο Γρεβενών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9.15 πμ. Νωρίτερα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε ανακοίνωσή της συνέστησε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων καθώς και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως  Τροχαία κ.λπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments