Πολιτική

Νίκος Δένδιας για Άρη Πορτοσάλτε: Και ο υπουργός Εξωτερικών καταδικάζει την επίθεση

Νίκος Δένδιας για Άρη Πορτοσάλτε: Και ο υπουργός Εξωτερικών καταδικάζει την επίθεση
Νίκος Δένδιας για Άρη Πορτοσάλτε: Ο υπουργός Εξωτερικών σχολίασε το περιστατικό, εκφράζοντας τη στήριξή του στο δημοσιογράφο.

Νίκος Δένδιας για Άρη Πορτοσάλτε: Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, με τον Νίκο Δένδια να παίρνει θέση για το περιστατικό. Ειδικότερα, η πολυκατοικία στην οποία μένει ο γνωστός δημοσιογράφος, έγινε στόχος επίθεσης  στις 6 Φεβρουαρίου από την αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, οι οποίοι πέταξαν φυλλάδια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας του δημοσιογράφου, με τα πολιτικά πρόσωπα να εκφράζουν την υποστήριξή τους στο δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter «Η επιδρομή κατά της οικίας του @ArisPortosalte είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν είναι επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου μόνο, αλλά και επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στο δημόσιο λόγο», σημειώνει ο κ. Δένδιας

Νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πήρε τη δική του θέση με ανάρτηση του στο Twitter:«Ανθρωπάκια νομίζουν ότι θα φοβίσουν τον @ArisPortosalte με αυτές τις χυδαιότητες. Πλανώνται! Μας κάνουν όλους μας πιο δυνατούς. Άρη μαζί σου!» Eπίσης και ο Στέλιος Πέτσας έσπευσε να καταδικάσει το συμβάν. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας έγραψε χαρακτηριστικά: «Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», ενώ πρόσθεσε ο Στέλιος Πέτσας: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments