Video

Ντόρα Μακρυγιάννη Οικονομόπουλος: Απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή

Ντόρα Μακρυγιάννη Οικονομόπουλος: Απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή
Ντόρα Μακρυγιάννη Οικονομόπουλος: Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 "Γυναίκα χωρίς όνομα" παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απαντώντας μεταξύ άλλων και για τη προσωπική της ζωή.

Ντόρα Μακρυγιάννη Οικονομόπουλος: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής του ΑΝΤ1 “The 2Night Show” ήταν χθες βράδυ η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του σταθμού του Αμαρουσίου, Ντόρα Μακρυγιάννη. Η ξανθιά ηθοποιός χωρίς κανένα κόμπλεξ και με μπόλικο θάρρος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της έθεσε ο παρουσιαστής, αποσαφηνίζοντας του τι επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην προσωπική της ζωή.

Δύο χρόνια τώρα ο Τύπος της έχει “χρεώσει” αρκετούς συντρόφους, ωστόσο εκείνη απαντά πως αυτά δεν είναι κάτι άλλο από φήμες. Τελευταία το όνομα που ειπωθεί ως υποτιθέμενος σύντροφός της είναι ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει αν οι φήμες αυτές ευσταθούν, με την όμορφη ηθοποιό να απαντά καταλλήλως.

«Γελάω με αυτά που γράφουν. Γιατί ειδικά όταν δεν υπάρχει τίποτα, λέω πως τα σκαρφίστηκαν. Όταν διάβασα για τον Οικονομόπουλο παραξενεύτηκα. Γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον γνώρισα για τρία λεπτά που πήγα στο καμαρίνι. Βγάλαμε μια φωτογραφία και αυτόν ήταν. Φαντάσου πως δεν έχω χρόνο και δεν πηγαίνω στα μπουζούκια. Ήταν μία από τις φορές που πήγα» απάντησε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη τερματίζοντας ακόμη ένα σενάριο.

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής της σειράς “Γυναίκα χωρίς όνομα” μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη παιδική της ηλικία, καλώντας τους συμμαθητές της από το Αίγιο για ένα reunion, μιας και όπως τόνισε της έχει λείψει η ανεμελιά.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments