Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Αρκετές αλλαγές ενόψει Άρσεναλ

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Αρκετές αλλαγές ενόψει Άρσεναλ
Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Ο Πέδρο Μάρτινς θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Οι Ερυθρόλευκοι αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά κατάφεραν να κάμψουν το εμπόδιο της Λαμίας και να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν χρόνο να ξεκουραστούν και πολύ καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζουν στον Πειραιά τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Πέδρο Μάρτινς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενόψει και του πρώτου αγώνα με την Άρσεναλ στους «32» του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του, τους Γκιγέρμε, Μασούρα και Ομάρ, καθώς οι τρεις παίκτες έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Πορτογάλος καλείται να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Σεμέδο κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς ο στόπερ των Πειραιωτών βρίσκεται στο όριο των καρτών και αν δεχθεί άλλη μία, τότε θα υποχρεωθεί να απουσιάσει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στα πλάνα του Μάρτινς επανέρχονται οι Σα, Μπα, Μπουχαλάκης, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τοροσίδη που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες. Διαθέσιμος ξανά είναι ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, ενώ στην αυριανή προπόνηση θα αποφασίσει ο Μαρτίνς τι θα κάνει με τους Φορτούνη, Βαλμπουενά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments