Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Προβληματισμένος με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του ο Πορτογάλος

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Προβληματισμένος με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του ο Πορτογάλος
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός παρατηρεί μια αγωνιστική καθίζηση στην ομάδα του το τελευταίο διάστημα, την οποία επιθυμεί να αλλάξει άμεσα προκειμένου η ομάδα του να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Στα τελευταία παιχνίδια οι “Ερυθρόλευκοι” δεν θυμίζουν σε τίποτα το περασμένο διάστημα. Οι Πειραιώτες τόσο στο κύπελλο κόντρα στην Λαμία όσο και στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι τους κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι μπορεί να έχουν βγει νικητές, ωστόσο δεν ικανοποιούν με την απόδοσή τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Μαρτίνς βλέπει την ομάδα του να μην αποδίδει όπως εκείνος θα ήθελε στα τελευταία παιχνίδια παρά τα θετικά αποτελέσματα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Μαρτίνς εμφανίστηκε φανερά προβληματισμός στη χθεσινή προπόνηση στο Ρέντη επισημαίνοντας στους ποδοσφαιριστές τους τα λάθη τους και τη μειωμένη απόδοση που είχαν στα τελευταία παιχνίδια με Ατρόμητο και Λαμία, με την ομάδα από τη Φθιώτιδα να πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα τον Πορτογάλο.

Η χθεσινή προπόνηση έφερε την αντίδραση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος μίλησε σε υψηλούς τόνους στους ποδοσφαιριστές του ζητώντας του να αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους και να συνδυάσουν τα θετικά αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα μετρά επιστροφές, με τους “Ερυθρόλεκους” πλην του τραυματία Σουντανί, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα “όπλα” τους κυρίως στο επιθετικό κομμάτι και αυτό της δημιουργίας. Το μόνο που μένει πλέον είναι να βρεθεί εκ νέου η κατάλληλη χημεία που θα φέρει χαμόγελα στο Φάληρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments