Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Σοκ στη “Βασίλισσα” με τον Αζάρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σοκ στη “Βασίλισσα” με τον Αζάρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Πλήγμα στους Μαδριλένους με τον τραυματισμό του Εντέν Αζάρ. Ενδεχομένως να χάσει και όλη τη σεζόν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Eντέν Αζάρ ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λεβάντε καθώς αποχώρησε τραυματίας και θα είναι απών σίγουρα από τα ματς κόντρα σε Σίτι και Μπαρτσελόνα ενώ ενδέχεται να χάσει και ολόκληρη τη σεζόν. Η “Βασίλισσα” γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου μία σοκαριστική ήττα από τη Λεβάντε με 1-0. Εκτός όμως από την κορυφή οι “μερένγκες” χάνουν ξανά και τον Αζάρ.

Ο Βέλγος εξτρέμ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παιχνίδι στο 67ο λεπτό με τον Βινίσιους να παίρνει τη θέση του.

Η ομάδα της Μαδρίτης σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπέστη κάταγμα στη δεξιά περόνη και η ανάκαμψή του θα συνεχίσει να αξιολογείται. Έτσι, ο Αζάρ χάνει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16” του Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, όπως και το Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Όμως, σύμφωνα με την ισπανική “Marca”, το πρόβλημα μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο, αφού ίσως χάσει σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν.

Μία χρονιά, ήδη “κουτσουρεμένη”, με τον 29χρονο Βέλγο να έχει αγωνιστεί σε μόλις 10 παιχνίδια της La Liga. Ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα του τραυματισμού αναφέροντας στη συνέντευξη Τύπου: “Ο τραυματισμός του Αζάρ φαίνεται άσχημος”.

Στο αγωνιστικό σκέλος, μετά την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Θέλτα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποχρεώθηκε σε νέα οδυνηρή γκέλα, αυτή τη φορά χάνοντας 1-0 από την Λεβάντε. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε 18 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων έξι εντός εστίας, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό και σταθερότατο κίπερ Αϊτόρ και οι γηπεδούχοι την τιμώρησαν, με τον Μοράλες να πετυχαίνει ένα ασύλληπτο τέρμα με κεραυνό από πλάγια θέση στο 79′ και να την στέλνει στο -2 από την Μπαρτσελόνα μία εβδομάδα πριν το Clasico.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments