Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [25/02/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [25/02/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη (25/02/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη (25/02/20).

Κριός

Δεν είναι κακό να προγραμματίζετε το κοινό σας μέλλον με το ταίρι σας – αλλά μην το παρακάνετε. Μια καλή αρχή θα ήταν να ζητήσετε από το ταίρι σας την δική του άποψη.

Ταύρος

Σήμερα το πρωί είναι πολύ εύκολο να διαπραγματευτείτε με το ταίρι σας, σε αντίθεση με το απόγευμα. Θα μπορέσετε πραγματικά να κατανοήσετε ο ένας τις απόψεις του άλλου. Αν χρειαστεί, αφιερώστε χρόνο για να διευθετήσετε τα πράγματα.

Δίδυμοι

Μερικές φορές, η έλλειψη σιγουριάς δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω εξερεύνηση και ανακαλύψεις. Τα άστρα λένε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε κάποια πτυχή της σχέσης σας τώρα. Μην κρύβετε τα θέματα κάτω από το χαλί. Βγάλτε τα έξω και αντιμετωπίστε τα όπως πρέπει.

Καρκίνος

Εσείς οι δύο μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις σχετικά με κάποιο θέμα – αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Αν έχετε επίγνωση των διαφορών σας, θα καταφέρετε να βρείτε κάποιο συμβιβασμό αντί να οδηγηθείτε σε σύγκρουση.

Λέων

Ναι, η περηφάνια είναι υπέροχο πράγμα… Αλλά καμιά φορά μπορεί να μπει εμπόδιο στη σχέση σας. Μια καλή τακτική τώρα, είναι να ακούτε προσεκτικά όσα έχει να πει το ταίρι σας. Να κάνετε ερωτήσεις που δείχνουν ότι παρακολουθείτε και είστε πρόθυμοι να συμμετέχετε σε αυτά που προτείνει.

Παρθένος

Σίγουρα είναι σημαντικό να είστε οργανωμένοι στη ζωή σας. Αλλά καλό θα είναι στον έρωτα να είστε ανοιχτόμυαλοι και δημιουργικοί. Να είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τα σχέδιά σας, για κάτι νέο και συναρπαστικό και για τους δυο σας.

Ζυγός

Πετάξτε το παλιό και καλωσορίστε το καινούργιο – κυρίως στον έρωτα. Σήμερα θα ξεκαθαριστεί μια μικροπαρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Και αυτό θα κάνει χώρο για καινούργια, συναρπαστικά, ενδιαφέροντα πράγματα στην καρδιά και το μυαλό σας.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια αναπάντεχη διαφωνία στη σχέση σας. Και μάλιστα μπορεί να αφορά κάτι, στο οποίο συμφωνούσατε απόλυτα μέχρι τώρα. Συγκρατήστε το θυμό σας, για να μπορέσετε να διαχειριστείτε με ηρεμία την κατάσταση.

Τοξότης

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε το πρακτικό πνεύμα με τη δημιουργικότητα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε έναν ιδανικό συνδυασμό για τη σχέση σας. Θα είναι πανεύκολο να επιλύσετε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Αιγόκερως

Στη σχέση σας δίνετε μεγάλη σημασία στην οργάνωση, είτε αυτή αφορά τον προγραμματισμό των επόμενων πέντε λεπτών ή των επομένων πέντε ετών. Όλη αυτή η προσπάθεια που κάνετε αποδίδει τα μέγιστα τώρα.

Υδροχόος

Σήμερα θα μπει στη θέση του ένα κομμάτι του παζλ που σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό. Μοιραστείτε αυτή τη στιγμή αποκάλυψης με το ταίρι σας. Κάντε κάτι για να το γιορτάσετε παρέα.

Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό είστε πολύ απασχολημένοι με τη δουλειά σας και το ταίρι σας αναρωτιέται τι συμβαίνει. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο να εξηγήσετε και να το καθησυχάσετε. Μπορεί μάλιστα να προσφερθεί να σας κάνει ένα μασάζ για να σας ξεκουράσει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments