Ελλάδα

Κλειστά σχολεία κορωνοϊός: Πρόκειται για το Δημοτικό που πηγαίνει ο γιος της 38χρονης

Κλειστά σχολεία κορωνοϊός: Πρόκειται για το Δημοτικό που πηγαίνει ο γιος της 38χρονης
Κλειστά σχολεία κορωνοϊός: Κλειστό για προληπτικούς λόγους.

Κλειστά σχολεία κορωνοϊός: Κλειστό θα παραμείνει την Πέμπτη το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους. Πρόκειται για το σχολείο, στο οποίο πηγαίνει το παιδί της 38χρονης που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη την Τετάρτη, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, για προληπτικούς λόγους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

«Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ η γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και τώρα γίνεται η ιχνηλάτηση των ανθρώπων που έχουν έρθει σε επαφή αυτές τις δύο μέρες με την συγκεκριμένη γυναίκα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments