Ελλάδα

Καστοριά νεκρός: Πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι – Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του

Καστοριά νεκρός: Πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι – Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του
Καστοριά νεκρός: Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Μαρτίου υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, με τον άτυχο ηλικιωμένο άνδρα να εγκλωβίζεται στις φλόγες. 

Καστοριά νεκρός: Με ένα τραγικό συμβάν ήρθε αντιμέτωπη η τοπική κοινωνία της Καστοριάς και συγκεκριμένα στη Χρυσή Καστοριάς, οι πυροσβέστες  εντόπισαν έναν νεκρό άνδρα μέσα σε ένα σπίτι, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην οικία. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Μαρτίου υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, με τον άτυχο ηλικιωμένο άνδρα χωρίς να μπορεί να αντιδράσει να εγκλωβίζεται στις φλόγες και δυστυχώς να χάνει τη ζωή του.

Έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκε το Πυροσβεστικό σώμα, μετέβησαν άμεσα στο σημείο δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, με τους πυροσβέστες να εντοπίζουν τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου στο στάδιο της απόκαθαρσης. Σημειώνεται πως οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο η  Πυροσβεστική διερευνά τα αίτια που ξέσπασε η πυρκαγιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments