Ελλάδα

Έβρος νέα: Φορτηγό με τρόφιμα και παραφαρμακευτικό υλικό στο φυλάκιο Καστανεών

Έβρος νέα: Φορτηγό με τρόφιμα και παραφαρμακευτικό υλικό στο φυλάκιο Καστανεών
Έβρος νέα: Στο τελωνείο των Καστανεών για την παράδοση των εν λόγω προϊόντων βρέθηκε και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Ηλίας Βασιλάκης.

Έβρος νέα: Ένα φορτηγό τρόφιμα μακράς διάρκειας και παραφαρμακευτικό υλικό παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι στο φυλάκιο των Καστανεών η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών τ.δ. Θεσσαλονίκης. Για μία χειρονομία τόνωσης του ηθικού των συναδέλφων τους που φυλάττουν τα σύνορα του ακριτικού Έβρου, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης, Χριστόδουλος Χριστοδουλής. «Παραδώσαμε στο φυλάκιο ένα φορτηγό με φαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα, τα οποία καταφέραμε και εξασφαλίσαμε ως Ένωση από χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο τελωνείο των Καστανεών για την παράδοση των εν λόγω προϊόντων βρέθηκε και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Ηλίας Βασιλάκης, ο οποίος διευκρίνισε ότι τόσο το Αρχηγείο της Αστυνομίας όσο και ο Στρατός φροντίζουν να υπάρχει επάρκεια τροφίμων, αλλά η καθημερινή ενίσχυση των Δυνάμεων καθιστά σημαντική την επικουρική βοήθεια από όσους ιδιώτες μπορούν να την παρέχουν.

Σε ό,τι αφορά στα είδη που χαρακτηρίζονται ως αναγκαία, ο κ. Βασιλάκης είπε ενδεικτικά ότι αυτά είναι τα τρόφιμα μακράς διάρκειας, οι χυμοί, τα ενεργειακά ποτά, τα κριτσίνια, οι μπάρες δημητριακών, τα παστέλια, οι φρυγανιές, το μέλι, τα μπισκότα, τα αντισηπτικά, το χαρτί υγείας, τα μωρομάντηλα και οτιδήποτε άλλο σε παραφαρμακευτικό υλικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments