Πολιτική

Γλέζος Μπαλαούρας φωτογραφία: «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη»

Γλέζος Μπαλαούρας φωτογραφία: «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη»
Γλέζος Μπαλαούρας φωτογραφία: Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μια δεύτερη ανάρτησή του ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να δημοσιοποιήσει φωτογραφία με τον Μανωλη Γλεζο στο νοσοκομείο.

Γλέζος Μπαλαούρας φωτογραφία: Βομβαρδισμό από αρνητικά σχόλια χρηστών στο διαδίκτυο δέχθηκε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, στη φωτογραφία που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του στην οποία απεικονίζονταν ο Μανώλης Γλέζος στο νοσοκομείο την ώρα που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ο πρώην βουλευτής την δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του Μανώλη Γλέζου με τους χρήστες να κάνουν λόγο για μεγάλη απρέπεια. 

Ως αποτέλεσμα ήταν ο κ. Μπαλαούρας να αποσύρει τη φωτογραφία και με νεώτερη ανάρτησή του στο twitter να ζητάει συγγνώμη, ενώ έγραψε ότι με την ανάρτηση της φωτογραφίας ήθελε απλώς να πιστοποιήσει τα λεγόμενα του. Συγκεκριμένα έγραψε ο Μάκης Μπαλαούρας: «Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments