Πολιτική

Νίκος Δένδιας απόδημοι Έλληνες: Οι ευχές και η σκέψη μας στα εκατομμύρια των Ελλήνων του εξωτερικού

Νίκος Δένδιας απόδημοι Έλληνες: Οι ευχές και η σκέψη μας στα εκατομμύρια των Ελλήνων του εξωτερικού
Νίκος Δένδιας απόδημοι Έλληνες: Μήνυμα μέσω Τwitter θέλησε να δώσει ο υπουργός Εξωτερικών.

Νίκος Δένδιας απόδημοι Έλληνες: O υπουργός Εξωτερικών με αφορμή την κορύφωση της εορταστικής περιόδου με τη χθεσινή Κυριακή του Πάσχα, θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στους απόδημους Έλληνες μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας:

«Οι ευχές και η σκέψη μας στα εκατομμύρια των απόδημων Ελλήνων που γιορτάζουν σήμερα το Πάσχα, σε κάθε γωνιά της γης. Να είστε όλοι ασφαλείς. Χριστός Ανέστη και καλή αντάμωση!» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδια.

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή ο Νίκος Δένδιας έστειλε και πάλι το δικό του μήνυμα για το φετινό Πάσχα που φέτος, λόγω της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοιού, το βιώνουμε όλοι διαφορετικά. Συγκεκριμένα ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε τα εξής:

«Φέτος θα βιώσουμε την κορύφωση του Θείου Δράματος στο σπίτι», σημειώνει ο κ. Δένδιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Και προσθέτει: «Ας μείνουμε ασφαλείς και ας προσευχηθούμε για όσους δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας, όπως και για όσους σήμερα μάχονται για να νικήσει η ζωή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments