Αθλητισμός

Γερμανία κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα στις προπονήσεις της Κολωνίας

Γερμανία κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα στις προπονήσεις της Κολωνίας
Γερμανία κορωνοϊός: Ο κορονοιός συνεχίζει να πλήττει τη Γερμανία, αλλά οι ομάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις για να συνεχιστεί η Μπουντεσλίγκα.

Στην Κολωνία ανακοινώθηκαν τρία νέα κρούσματα. Η ομάδα δεν θέλησε να γνωστοποιήσει αν πρόκειται για ποδοσφαιριστές ή άλλα μέλη του συλλόγου, ενώ δεν διέκοψε και τις προπονήσεις προς το παρόν, επισημαίνοντας ότι οι τρεις άνθρωποι που “χτύπησε” ο κορονοιός ήταν ασυμπτωματικοί και τέθηκαν σε καραντίνα. Το γεγονός έχει “φουντώσει” όμως τις αντιδράσεις στη Γερμανία για τη συνέχιση του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχουν φόβοι για αντιδράσεις και από τους ποδοσφαιριστές της Μπουντεσλίγκα.

«Η υγεία και η προστασία της ιδιωτικότητας παικτών εργαζομένων μας είναι προτεραιότητα, και μπαίνει άνω από όλα. Τα προηγούμενα μέτρα, αλλά και η στρατηγική των συχνών τεστ έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δώσουν λύσεις σε τέτοιο είδους ζητήματα», τόνισε από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της Κολωνία, Χορστ Χελντ.

Η Γερμανία πήρε πίσω την απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων

Η απόφαση για το πλήρες άνοιγμα των σχολείων και των νηπιαγωγείων αναβλήθηκε την Πέμπτη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας, αλλά και από τα κρατίδια, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ειδήσεων Focus Online, επικαλούμενοι πηγές που συμμετείχαν στις συζητήσεις. Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποίησε βιντεοδιάσκεψη με ηγέτες από τις 16 πολιτείες της Γερμανίας για να επανεξετάσει τους περιορισμούς στη δημόσια ζωή που στοχεύουν στην καταστολή της επιδημίας του κορονωϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments