Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την ΠτΔ για την εξέλιξη και αντιμετώπιση της πανδημίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την ΠτΔ για την εξέλιξη και αντιμετώπιση της πανδημίας
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ενημέρωση της Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρωθυπουργό θα πραγματοποιείται στο εξής σε τακτική μηνιαία βάση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 12.00, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την οικονομική διάσταση της πανδημίας. Η ενημέρωση της Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρωθυπουργό θα πραγματοποιείται στο εξής σε τακτική μηνιαία βάση.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε σε όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε ασφαλείς, κατά τη μερική έξοδο μας από την καραντίνα, ενώ την ανάρτηση συνοδεύει το σποτ της κυβέρνησης για τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε κατά τη σταδιακή άρση των μέτρων. «Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση. Για να βγούμε με ασφάλεια, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο twitter.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το νομοθετικό έργο, αφού ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι έως τις 31 Ιουλίου θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή 26 νομοσχέδια. «Το μεταρρυθμιστικό έργο δεν φρενάρει, αντίθετα επιταχύνεται», τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ευχαρίστησε το Υπουργικό Συμβούλιο για τις προσπάθειες όλων για την αντιμετώπιση της α’ φάσης της πανδημίας. Επίσης, ανακοίνωσε ότι πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι η Βουλή να παραμείνει ανοιχτή όλο το καλοκαίρι και να μην λειτουργήσουν θερινά τμήματα, ενώ υπογράμμισε πως η νομοθέτηση μέσω Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία ήταν απαραίτητη λόγω των έκτακτων συνθηκών τις προηγούμενες εβδομάδες, πλέον φτάνει στο τέλος της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments