Διεθνή

Ρωσία υπουργός Πολιτισμού κορωνοϊός: Θετική στον ιό και η Όλγα Λιουμπίμοβα

Ρωσία υπουργός Πολιτισμού κορωνοϊός: Θετική στον ιό και η Όλγα Λιουμπίμοβα
Ρωσία υπουργός Πολιτισμού κορωνοϊός: Η Όλγα Λιουμπίμοβα βρίσκεται στο σπίτι της, εργάζεται εξ αποστάσεως και πραγματοποιεί συσκέψεις διαδικτυακά. Υπενθυμίζεται ότι και ο Ρώσος πρωθυπουργός είναι θετικός στον ιό.

Ρωσία υπουργός Πολιτισμού κορωνοϊός: Η εκπρόσωπος Τύπου της υπουργού, η Άννα Ουσατσιόβα, ανακοίνωσε σήμερα πως η υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας Όλγα Λιουμπίμοβα διαγνώσθηκε με Covid-19, καθώς το τέστ κορωνοϊού που έκανε ήταν θετικό. Η υπουργός Πολιτισμού, δήλωσε η Ουσατσιόβα, βρίσκεται στο σπίτι της, εργάζεται εξ αποστάσεως, πραγματοποιεί συσκέψεις εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετέχει σε on-line συναντήσεις και συνομιλίες. Η ίδια διευκρίνισε ότι η υπουργός Πολιτισμού παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και δεν γίνει λόγος για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι και ο πρωθυπουργός της χώρας Μιχαήλ Μισούστιν, έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και ακολουθεί την θεραπεία που του συνέστησαν οι θεράποντες ιατροί. Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξακολουθεί να βρίσκεται σ’ ένα από τα κρατικά ιατρικά ιδρύματα υπό την επίβλεψη των γιατρών, δήλωσε ο Μπελιακόφ , προσθέτοντας ότι η θεραπεία του γίνεται προγραμματισμένα, με την χορήγηση φαρμάκων που συνιστά το υπουργείο Υγείας στους ασθενείς για την θεραπεία την νόσου αυτής.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού δήλωσε επίσης ότι ο Μισούστιν επικοινωνεί με τους συναδέλφους του τηλεφωνικά. Ο Μιχαήλ Μισούστιν στις 30 Απριλίου κατά την διάρκεια επικοινωνίας που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη Ρωσία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments