Πολιτική

Πέτσας Τσίπρας: Αντιπαράθεση για τις απολύσεις και την ανάπτυξη

Πέτσας Τσίπρας: Αντιπαράθεση για τις απολύσεις και την ανάπτυξη
Πέτσας Τσίπρας: Στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο Στέλιος Πέτσας με δήλωσή του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «καυτηρίασε» την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με την ανάπτυξη και τις απολύσεις.

Πέτσας Τσίπρας: Αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την ανάπτυξη και τις απολύσεις. Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας “μένει ίδιος”».

Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα αναφέρει:  «Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Με τη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες. Να μιλάει για “σοβαρές προβλέψεις” αυτός που με την ανερμάτιστη πολιτική του κόστισε πάνωαπό 100 δισ. ευρώ στους Έλληνες, μοιάζει με ανέκδοτο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση, όπως άλλωστε και ολόκληρη η Ευρώπη. Ύφεση που οφείλεται σε ένα απρόβλεπτο και πρωτοφανές γεγονός, την πανδημία του κορωνοϊού. Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας “μένει ίδιος”. Όσον αφορά το σχέδιο της Κυβέρνησης, αυτό είναι ξεκάθαρο. Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες, λέμε την αλήθεια και προχωράμε με σοβαρότητα. Αντιμετωπίζουμε με προσεκτικά και σταθερά βήματα την υγειονομική κρίση. Στηρίζουμε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που πλήττονται από την πανδημία. Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και ρίχνουμε όλο και περισσότερα καύσιμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Twitter είχε γράψει: «Η Κομισιόν σήμερα επιβεβαιώνει αυτό που επισημαίνουμε από τη πρώτη στιγμή: Ότι η Ελλάδα εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα είναι δυστυχώς η πρωταθλήτρια της Ευρώπης στην ύφεση και τις απολύσεις».

Νωρίτερα είχε αναφέρει ότι: «Η στρατηγική της ανεπαρκούς στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, δεν οφείλεται στην ανικανότητα των Υπουργών του κ. Μητσοτάκη αλλά στη προσωπική του επιλογή να αντιμετωπισθεί η πανδημία ως ευκαιρία για ένα νέο γύρο αναδιάρθρωσης της οικονομίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments