Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [22/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [22/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [22/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας κινείται ανάδρομη στους Διδύμους, γι’ αυτό έχετε την ανάγκη να «ξεκαθαρίσετε» το περιβάλλον και τις απόψεις σας. Συνειδητοποιείτε πως όσα σκέφτεστε, αποτελούν το κλειδί για αυτά που έλκετε!

Ο Ερμής συναντάται σήμερα με την ανάδρομη Αφροδίτη. Κάτι έχετε να μάθετε. Μετά ο αγγελιαφόρος πλανήτης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Να έχετε εστιασμένη τη σκέψη σας και ψηλά την πίστη σας!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Ταύρο. Αλλά σύντομα βγαίνει από αυτό, καθώς περνά στους Διδύμους. Εκεί συναντά τον Ήλιο και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη. Ήλιος και Νέα Σελήνη θα βρεθούν σε αίσια θέση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Όλα πλέον παίρνουν πιο θετική τροπή!

zodia-3-1200x973

Την Παρασκευή θα σας είναι δύσκολο να συνεχίσετε να δείχνετε αφοσίωση σε άτομα που κάνουν λανθασμένες ή κακόβουλες ενέργειες. Θα είναι σχεδόν αδύνατον να τα υποστηρίξετε, καθώς και να τα αποτρέψετε. Η σημερινή θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα για τις ερωτικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να κάνετε συζητήσεις που σχετίζονται με μελλοντική συμβίωση ή γάμο. Σήμερα μην επιτρέψετε στα παιδιά σας να σας χειραγωγήσουν, όσο και αν θέλουν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους με οποιοδήποτε κόστος.

Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επίμονοι και επινοητικοί. Σήμερα θα είστε ικανοποιημένοι από τις συμβουλές ή την υποστήριξη που θα σας δώσει κάποιος φίλος, στο ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου. Έτσι θα πραγματοποιήσετε κάποιο σχέδιο ή μια ιδέα σας μετά από μια δύσκολη περίοδο. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα πρέπει να αποφύγουν τις εκδηλώσεις ζήλειας αλλιώς η κατάσταση μπορεί να γίνει απρόβλεπτη και να βγει εκτός ελέγχου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η σημερινή είναι καλή μέρα για να προγραμματίσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Αυτή η ενέργεια θα είναι περισσότερο από απαραίτητη, λόγω επερχόμενων σημαντικών γεγονότων και εξόδων. Σήμερα θα πρέπει να συζητήσετε με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους για οικονομικές δεσμεύσεις. Πολλοί θα έχετε συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους. Την Παρασκευή μπορεί να αναστατωθείτε από άσχημα νέα για κάποιο άτομο που γνωρίζετε. Η ερωτική σας ζωή δεν προμηνύει ευχάριστες εκπλήξεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: 

 Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση που θα αφορά το μέλλον κάποιου συγγενή ή φίλου σας. Μπορεί να σας ζητηθούν συμβουλές ή καθοδήγηση. Η ερωτική ζωή των περισσότερων από εσάς θα είναι ενδιαφέρουσα, αν και μπορεί να μην εξελιχθεί όπως περιμένετε. Σε γενικές γραμμές, η μέρα είναι ευνοϊκή για να πάρετε κάποια χρήματα, για συνεργασίες με οικονομικά έγγραφα και άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ της οικογένειας (του σπιτιού) και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Προσπαθήστε να βγάλετε περισσότερη δουλειά, ώστε να μπορέσετε να διασφαλίσετε την ηρεμία σας το σαββατοκύριακο. Μια συζήτηση με κάποιο φίλο θα σας δώσει πληροφορίες που θα σας εκπλήξουν. Ενδεχομένως να προκύψει μια σύντομη στιγμή έντασης στις οικογενειακές σας σχέσεις. Στην ερωτική σας σχέση θα χρειαστεί να κάνετε παραχωρήσεις ή συμβιβασμούς, καθώς δεν είναι κατάλληλη στιγμή για συγκρούσεις. zodia-pixabay-1-1200x900

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα βιώσετε μια στιγμή άγχους, που θα σχετίζεται με ένα πρόβλημα στο σπίτι ή την εμφάνιση απροσδόκητων οικιακών επισκευών. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές που θα κάνετε. Σήμερα θα είστε πιο δραστήριοι στις ερωτικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Η νέα σας ερωτική σχέση μπορεί να δημιουργήσει απροσδόκητη ένταση με συγγενείς ή φίλους. Προσέξτε πού ξοδεύετε τα χρήματά σας, ειδικά αν δεν πρόκειται να λάβετε νέο εισόδημα πριν την ερχόμενη εβδομάδα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments