Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [30/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [30/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [30/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [30/05/2020].

κριός

Το να εξερευνήσεις πολλές επιλογές ή δυνατότητες στην ερωτική σου ζωή, δε θα σε βοηθήσει να περιορίσεις εκείνες, που η καρδιά σου σε προτρέπει να λάβεις υπόψη. Η προσέγγιση του «όλα ή τίποτα» για την αγάπη, τον ρομαντισμό ή την οικειότητα μπορεί να είναι συναρπαστική για λίγο, αλλά σύντομα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν επιπλοκές και μπερδέματα. Γι’ αυτό χαλάρωσε και γίνε ο εαυτός σου. Επέτρεψε στον αγαπημένο σου, να σε συναντήσει στα μισά του δρόμου αντί να προσπαθείς να κάνεις τα πάντα μόνη σου.

ταύρος

Έχεις επιλογές σχετικά με τον τρόπο που θ’ ανταποκριθείς στο πάθος που διαπερνά την ερωτική σου ζωή. Αυτό απαιτεί καθοδήγηση από σένα, επειδή μπορεί να αξιοποιηθεί ή ευχάριστα ή δυσάρεστα. Μια στάση ευγνωμοσύνης, εκτίμησης και μεγάλης ευαισθησίας, θα σου διασφαλίσει ότι θα φέρει κάτι όμορφο και θετικό… κι όχι κάτι που θα δημιουργήσει αντιθέσεις.

δίδυμοι

Ένα έντονο μείγμα περιέργειας και πάθους, θα μπορούσε να σε ωθήσει να κάνεις ένα συναρπαστικό βήμα προς μια παθιασμένη αναζήτηση. Αλλά αυτό που πίστευες ότι ήταν μια εκπληκτική ενέργεια, ο εραστής σου θα το αντικρούσει. Αν είσαι ελεύθερη, είναι πιθανό να είσαι πολύ δυναμική τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε πιθανό να σημειώσεις πρόοδο, μόνο αν δείξεις περισσότερο αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση.

καρκίνος

Ο αυθορμητισμός, μπορεί να φέρει μαγεία τώρα στη σχέση σου. Αν είχες αναρωτηθεί για το αν πρέπει ή όχι να κάνεις ένα τολμηρό βήμα, τότε θα ανακαλύψεις, ότι οι φόβοι σου ήταν αδικαιολόγητοι. Φαίνεται να υπάρχει κάποιος, που δεν θα αγαπούσε τίποτα περισσότερο από το να σε ακούει. Μην αφήσεις τον αβάσιμο φόβο της απόρριψης, να σε σταματήσει.

λέων

Όση κατανόηση κι αν έχει ο αγαπημένος σου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελε να του προσφέρεις στοργή και το αμέριστο ενδιαφέρον σου. Ναι, ο καθένας έχει τη δική του ιστορία για να πει όσα αντιμετωπίζει. Αλλά ξέρεις πως πρόσφατα, έχεις επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό παντού, εκτός από τη σχέση σου. Το να δείξεις πόσα σημαίνει ο εραστής σου για σένα ή να τον ενημερώσεις πως είναι διαρκώς στο μυαλό σου…θα τον ενθουσιάσει.

παρθένος

Η περιέργεια θα είναι το εισιτήριό σου, για να ανακαλύψεις ή να βιώσεις κάτι ευχάριστο. Καθοδηγήσου από τη διαίσθησή σου, αν πιστεύεις πως μια συγκεκριμένη ερώτηση προς τον εραστή σου, θα μπορούσε να έχει σαν αποτέλεσμα να λάβεις την απάντηση που θέλεις. Αν δε ρωτήσεις….δε θα μάθεις! Όσο περισσότερο καθυστερείς, τόσο περισσότερο θα παρατείνεις αυτό που λαχταράει η πεινασμένη καρδιά σου.

ζυγός

Θα ήταν κρίμα να μην κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για την εξέλιξη της σχέσης σου. Μπορεί να έχεις επισημάνει ένα συναισθηματικό έλλειμμα ή να έχεις πείσει τον εαυτό σου, πως καλύτερη δε μπορεί να γίνει. Όμως η αίσθηση της παραίτησης, υπάρχει μόνο αν συνεχίσεις να της παρέχεις το καύσιμο που χρειάζεται. Μια δημιουργική και αυθόρμητη κίνηση, θα μπορούσε να αλλάξει τουλάχιστον μία προοπτική, με πολύ θετικό τρόπο.

σκορπιός

Κάτι που πιστεύεις πως το βλέπεις ρεαλιστικά, ο αγαπημένος σου είναι σίγουρος πως το βλέπεις απαισιόδοξα. Και μάλλον δεν έχει άδικο. Μην αφήνεις το πείσμα σου, να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες. Υπάρχει ένα θέμα που μπορείς βελτιώνοντας τη στάση σου, να το αντιμετωπίσεις με επιτυχία. Ίσως να μην γνωρίζεις, πόση επιρροή έχεις επάνω του.

τοξότης

Δεν πρόκειται να αφήσεις ένα εμπόδιο να σταματήσει την πρόοδο της σχέσης σου. Οι πρόσφατες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε, δύσκολα χαρακτηρίζονται σαν μικρά εμπόδια. Υπάρχουν όμως τρόποι να σημειωθεί πρόοδος, παρά τους περιορισμούς. Αν είσαι σε σχέση, τότε ακολούθησε την παλιά τακτική «της κρεβατοκάμαρας». Αν είσαι ελεύθερη τότε φλέρταρε μέσω διαδικτύου, με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι σίγουρη…πως θα έχει αποτέλεσμα.

αιγόκερως

Μπορεί να απέκτησες πρόσφατα, πολλές εμπειρίες που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Αυτή τη σοφία, ίσως να τη χρησιμοποιήσεις σύντομα. Αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να σκεφτείς, πώς αντιμετωπίζεις στις τωρινές καταστάσεις, σε σύγκριση με το πώς θα τις αντιμετώπιζες στο παρελθόν. Έχεις εξελιχθεί και είσαι σε θέση να προσφέρεις συμβουλές σε οποιονδήποτε βιώνει κάτι παρόμοιο. Μην το αγνοείς και μην το υποβαθμίζεις.

υδροχόος

Αν φοβάσαι να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, αναρωτήσου γιατί συμβαίνει αυτό? Ξέρεις πως αυτά που θα πεις, θα προέρχονται από τα βάθη της καρδιάς σου και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αυθεντικά. Σκέψου πως και το ταίρι σου, θα θελήσει να κάνει το ίδιο. Αν η επικοινωνία είναι ο αμφίδρομος δρόμος που θέλετε και οι δύο ν’ ακολουθήσετε, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι χρήσιμο και καθησυχαστικό.

ιχθύες

Δώσε στη φαντασία σου, μεγαλύτερη ελευθερία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να φωτίσεις τον κόσμο…όχι μόνο το δικό σου αλλά και του συντρόφου σου, αν αφήσεις τη δημιουργικότητά σου να εκδηλωθεί. Καλλιτεχνικά, μουσικά ή γραπτά – υπάρχει σέξι διασκέδαση, επιτρέποντας στη μοναδική σου αυτοέκφραση, να κάνει τον κόσμο και των δυο σας πιο διασκεδαστικό, ζωντανό και ερωτικό. Ναι – ερωτικό

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments