Πολιτική

Tσίπρας Πανελλήνιες 2020: Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους υποψηφίους

Tσίπρας Πανελλήνιες 2020: Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους υποψηφίους
Tσίπρας Πανελλήνιες 2020: "Ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ένας σταθμός για να φτάσει η καθεμία και ο καθένας στον προορισμό που επιθυμεί στη ζωή", έγραψε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για τους χιλιάδες υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, με αφορμή την ημέρα έναρξης αυτών.

Με αφορμή την ημέρα έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα για τους μαθητές που σήμερα ξεκίνησαν τον δικό τους αγώνα. Oι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ αύριο ξεκινούν και οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Τις 77.970 θέσεις που έχουν ανακοινωθεί από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση διεκδικούν οι σχεδόν 100.000 υποψήφιοι.

Πιο αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι το εξής: “Ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ένας σταθμός για να φτάσει η καθεμία και ο καθένας στον προορισμό που επιθυμεί στη ζωή. Το άγχος, η πίεση, τα ατελείωτα φροντιστήρια, οι θυσίες κάθε γονιού κρίνονται από σήμερα και για τις επόμενες 15 μέρες. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Και εργαστήκαμε ώστε αυτό να αλλάξει. Γιατί η Ελλάδα αξίζει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δεν θα εξαντλεί τα παιδιά της. Και θα το αποκτήσει, σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ανταγωνισμός και η βαθμοθηρία μεταξύ 18χρονων είναι προϋπόθεση αριστείας και προόδου. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή. Και να θυμάστε πως ό,τι και να γίνει στις Πανελλαδικές, κανείς δεν θα σας στερήσει τη ζωή που θέλετε να ζήσετε.”

Στο τέλος του μηνύματός έκλεισε με Φοίβου Δεληβορία “Ο προορισμός” από ζωντανή εκτέλεση του συνθέτη και τραγουδιστή:

Νίκη Κεραμέως για υποψηφίους των Πανελλαδικών: “Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας σε όλη αυτή την προσπάθεια, τους εκπαιδευτικούς σας, τις οικογένειές σας. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας!”

Με μήνυμά της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που αρχίζουν σήμερα,  τον αγώνα τους κατάκτησης μιας θέσης στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ειδικότερα, η υπουργός συνεχάρη τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους, η οποία, όπως ανέφερε, έλαβε χώρα φέτος υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Αναλυτικά, το μήνυμα της κ. Κεραμέως:

«Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, που ξεκινούν σήμερα. Εύχομαι να πετύχετε όσα επιθυμείτε, να θέσετε τις βάσεις για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας! Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, που φέτος έλαβε χώρα υπό ιδιαίτερες συνθήκες εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας σε όλη αυτή την προσπάθεια, τους εκπαιδευτικούς σας, τις οικογένειές σας. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments