Τεχνολογία

FIFA 21: Τότε θα κυκλοφορήσει σε Playstation και Xbox

FIFA 21: Τότε θα κυκλοφορήσει σε Playstation και Xbox
FIFA 21: Το FIFA 21 είναι γεγονός, με τα πρώτα πλάνα από το EA Play 2020 να είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το FIFA 21 ανακοίνωσε το EA Play 2020, με τους φανς του τίτλου να παραληρούν. Το FIFA 21, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου 2020, για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από το φετινό παιχνίδι ποδοσφαίρου; “Feel Next Level” μας λέει η EA με νέα τεχνολογία που παίρνει το ψηφιακό ποδόσφαιρο και το ανεβάζει σε άλλο επίπεδο.

Σημειώνεται, πως αν προπαραγγείλετε το Ultimate Edition ή την Champions Edition θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να παίζετε από τις 6 Οκτωβρίου.

Την 1η Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα Play First Trials σε EA Access (PS4, Xbox One) και Origin Access (PC). Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X. Πάντως, αν αποκτήσετε το FIFA 21 για PS4 ή Xbox One πριν κυκλοφορήσει το FIFA 22, θα μπορέσετε να αναβαθμιστείτε στην επόμενη γενιά δίχως επιπλέον κόστος. Προσοχή, δεν θα μπορέσετε να αναβαθμίστείτε σε ψηφιακή έκδοση αν έχετε αγοράσει τη φυσική και το αντίστροφο. Για τη νέα γενιά, η EA Sports υπόσχεται ταχύτατους χρόνους φόρτωσης, καλύτερους φωτισμούς και rendering, βελτιωμένη τεχνολογία animation και πολλά άλλα.

Η πρόοδος που θα κάνετε στο FIFA 21 Ultimate Team, περιλαμβανομένων των παικτών, των items, των coins, των FIFA Points, του match record το leaderboard placement αλλά και η πρόοδός σας στο Volta mode, θα μπορεί να μεταφερθεί σε PS5 και Xbox Series X. Όμως, η πρόοδος σε άλλα modes όπως τα Online Seasons, Co-Op Seasons, Career Mode και Pro Clubs, δεν θα μεταφέρεται. Όσον αφορά την έκδοση για PC θα είναι ίδια με εκείνη για PS4 και Xbox One, κάτι που δείχνει ότι η EA Sports έχει ρίξει το βάρος στην επόμενη γενιά. Όσο για τους κατόχους Nintendo Switch, και η επερχόμενη θα είναι Legacy Edition, που σημαίνει ότι η σημαντικότερη αλλαγή θα έχει να κάνει με τα νέα rosters των ομάδων.

Δείτε τα πρώτα πλάνα μέσα από τον player παρακάτω, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποκαλύφθηκαν και τα πρώτα πλάνα από το Madden NFL 21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments