Διεθνή

Πυροβολισμοί στην Μινεάπολη: Ένας νεκρός και τραυματίες σύμφωνα με την αστυνομία

Πυροβολισμοί στην Μινεάπολη: Ένας νεκρός και τραυματίες σύμφωνα με την αστυνομία
Πυροβολισμοί στην Μινεάπολη: Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ μετά από μπαράζ πυροβολισμών στην Μινεάπολη. Η αστυνομία κάνει λόγο για έναν νεκρό και 11 τραυματίες.

Συναγερμός έχει σημάνει ξανά στις Αρχές της Μινεάπολης των Ηνωμένων Πολιτειών όπου σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και τουλάχιστον άλλοι 11 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Αμερικής). Κατά την αστυνομία οι τραυματίες είναι ζωντανοί, αλλά με «διάφορα επίπεδα τραυματισμών».

Με ένα πρώτο Τweet η αστυνομία της πόλης συμβούλεψε το κοινό να αποφύγει την περιοχή στην Uptown Minneapolis.

Η διεύθυνση αυτή αντιστοιχεί σε μια εμπορική περιοχή, κοντά στο Landmark’s Uptown Theatre και σε πολλά μπαρ και εστιατόρια. Σημειώνεται, πως η Μινεσότα άρχισε να επιτρέπει σε μπαρ και εστιατόρια να ανοίξουν ξανά με περιορισμένη εξυπηρέτηση την 1η Ιουνίου μετά από περίπου έξι εβδομάδες κλεισίματος εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν παράθυρα στο θέατρο και μια άλλη βιτρίνα να είναι σπασμένα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ούτε το όνομα αλλά ούτε και η ηλικία του θύματος ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

​Υπενθυμίζεται, ότι στο κέντρο της Μινεάπολης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ στις 25 Μαΐου κατά τη διάρκεια σύλληψή του από αστυνομικούς, γεγονός που προκάλεσε κύμα διαδηλώσεων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments