Ελλάδα

ΠΟΜΕΝΣ: Ο Πολιτικός Εναγκαλισμός στις ΕΔ σε 2:45 (ΚΚΕ – ΠΟΕΣ)

ΠΟΜΕΝΣ: Ο Πολιτικός Εναγκαλισμός στις ΕΔ σε 2:45 (ΚΚΕ – ΠΟΕΣ)
Εξοχότατη Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Αξιότιμοι κ.κ.  Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων.

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών σας αποστέλλει την από 3 Ιουλίου 2020 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ) και την από 6 Ιουλίου 2020 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) με τις οποίες καταγγέλλεται η προφανής προσπάθεια που καταβάλει το ΚΚΕ να κομματικοποιήσει τους φορείς της θεσμικής εκπροσώπησης στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς και την άδικη και συκοφαντική επίθεση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ κ. Νικόλαου Παπαναστάση στην Ομοσπονδία μας, σε συνέντευξή του στον Ριζοσπάστη την 20η Ιουνίου 2020. 

Ομοσπονδία μας, με αίσθημα ευθύνης, προέβη στον βαρύ αυτό χαρακτηρισμό της “ντροπολογίας”, αφού ήταν προφανές ότι η νομοθετική αυτή αλλαγή, που προτάθηκε κυριολεκτικά “την τελευταία στιγμή” από το ΚΚΕ και υιοθετήθηκε από την τότε Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν αποτέλεσμα μελέτης, διαλόγου ή αλλαγής των πραγματικών συνθηκών, αλλά ήταν μια κατάφωρη αιφνίδια παρέμβαση του νομοθέτη για να “αναστηθεί” η ΠΟΕΣ, την οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη είχε τελεσίδικα καταργήσει ως παράνομη δύο μήνες πριν.

Η ΠΟΜΕΝΣ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών όπως έχει τονίσει και πρόσφατα με επιστολή της , ότι η κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδίως στην εξαιρετικά ευαίσθητη περίοδο που διανύουμε, αποτελεί μέγιστο κίνδυνο για τη συνοχή και την απρόσκοπτη υπηρέτηση της αποστολής τους και καλεί όλο τον πολιτικό κόσμο της Χώρας όπως καταδικάσει τις διχαστικές και κομματικές λογικές εντός του χώρου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα 2:45 που αποδεικνύουν τον πολιτικό εναγκαλισμό ΠΟΕΣ – ΚΚΕ

  • Ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας αναφέρεται στο site με πολιτική στόχευση το ΚΚΕ για τις ΕΔ…το alt.gr, που η πλειοψηφία των προέδρων των πρωτοβάθμιων της ΠΟΕΣ παρέλασαν δίνοντας συνεντεύξεις, αγνοώντας την φωνή των προεδριών των Ενώσεων της ΠΟΜΕΝΣ
  • Ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας αναφέρεται ΜΟΝΟ στην ΠΟΕΣ ως εκπρόσωπο των στρατιωτικών, αγνοώντας επιδεικτικά την ύπαρξη της νόμιμης ΠΟΜΕΝΣ που πολλάκις έχει καταργήσει δικαστικά, την αρεστή του ΚΚΕ, ΠΟΕΣ
  • O Βουλευτής του ΚΚΕ κ. Παπαναστάσης πριν την εμφάνιση του στην εκδήλωση, φρόντισε να συκοφαντήσει την ΠΟΜΕΝΣ – την Ομοσπονδία εν ενεργεία στρατιωτικών, στον Ριζοσπάστη, χαρακτηρίζοντας την, οργάνωση με σχέσεις με ναζί – φασίστες!!!!!
  • Ο κ. Τσουκαράκης σε κομματική εκδήλωση του ΚΚΕ και τα χαρακτηριστικά του λόγια, είναι το κερασάκι στην τούρτα, επιβεβαιώνοντας ότι η ΠΟΕΣ και οι Ενώσεις της είναι σε αγαστή συνεργασία με το ΚΚΕ ( απόδειξη όλων των κοινοβουλευτικών ερωτήσεων που κατατίθενται στη ΒτΕ, απο το συγκεκριμένο κόμμα, αναφέροντας σε αποκλειστικότητα ΜΌΝΟ αιτήματα της ΠΟΕΣ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments