Αθλητισμός

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Φέρνει πρόταση ο Μέντες

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Φέρνει πρόταση ο Μέντες
Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Ο γνωστός Πορτογάλος μάνατζερ φέρεται να είναι έτοιμος να φέρει πρόταση για τον συμπατριώτη του.

Τα τελευταία χρόνια ο Ζοσέ Σα αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού κάτω από τα δοκάρια. Ο Πορτογάλος ήρθε αρχικά δανεικός από την Πόρτο και από τη στιγμή που έγινε βασικός ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έβγαλε ξανά. Ο ίδιος ο παίκτης διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του καθώς την τελευταία διετία είναι το νούμερο ένα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στην Ευρώπη. Μάλιστα ο Σα έχει κάνει μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι άνθρωπο του Ολυμπιακού όταν απέκτησαν τον παίκτη γνώριζαν ότι κάνουν μια επένδυση για το μέλλον και ότι κάποια στιγμή μπορεί να έρθει μια καλή πρόταση. Το όνομα του Σα έχει εμπλακεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Οι εμφανίσεις του έχουν κάνει πολλές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωση του. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει αρκεί αυτό να γίνει με τους όρους που θα θέσουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Έρχεται πρόταση από Αγγλία

Εκτός από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της τελευταίας διετίας ο έμπειρος αθλητής έχει ένα ακόμα μεταγραφικό ατού. Πρόκειται για τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες. Ο συγκεκριμένος είναι ένας από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον κόσμο με πολλούς Πορτογάλους στο πελατολόγιο του, ενώ ασκεί επιρροή και στα μεταγραφικά πολλών ομάδων. Ειδικότερα στην Αγγλία με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη Γουλβς που είναι γεμάτη Πορτογάλους πελάτες του.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ο μάνατζερ του Πορτογάλου τερματοφύλακα παρουσιάζεται αρκετά δραστήριος τις τελευταίες ημέρες και υποστηρίζει πως έχει στα σκαριά πρόταση 10 εκατ. ευρώ! Μάλιστα, υπάρχει μία φήμη πως πρόκειται για ομάδα του Λονδίνου, με τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών να αναφέρουν πως η Γουέστ Χαμ εξετάζει την περίπτωση του διεθνούς γκολκίπερ.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχει άλλη μία ομάδα που θέλει τον Σα και δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά της. Πάντως, εκείνο που έχει σημασία είναι πως ο Ζόρζε Μέντες «ψάχνεται» στην αγορά για την μεταγραφή του πελάτη του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση πώλησης του Σα τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Σούμπασιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments